selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
İleride oğlum bana böyle bir şey dese ne yapardım diye düşündüm bir an. Hiç hoş olmazdı
Asla bırakma sonra ağlarsın neden bıraktım diye.Normalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
Muhtemelen elime bi sopa alıp hayatının ilk ve son dayağını atardım o günden sonra aklı başına gelirdi.İleride oğlum bana böyle bir şey dese ne yapardım diye düşündüm bir an. Hiç hoş olmazdı
Gittiği yere kadar dene,pes etme.Normalde derslerde başarısız biriyim lise öğrencisiyim bu sene sorumlu geçtim sizce okulu bırakmalımıyım
niye okulu bırakan herkesi sanayiye yönlendiriyorlar anlamıyorumSanayide çalışmak gibi bir becerin yok ise okulu bırakman çok kötü olur.
herkes bu cocuga kizgin atmis gayet mantikli konusmus benceSanayiye başlayabilirsin. Okulu da sadece mezun olmak için kullanabilirsin. Sınavlardan geçebileceğim en düşük notları alırsın. Okuldan eve gelince ödev yapmazsın işe gidersin. Usta olduktan sonra hayat güzel.
Sanayide kendi dükkanını açarsa çok para var çünküniye okulu bırakan herkesi sanayiye yönlendiriyorlar anlamıyorum. kuaför olmak var telefoncuda çalışmak var pastanede, fırında, lokantada çalışmak var
aynı şey lokanta, kuaförde de varSanayide kendi dükkanını açarsa çok para var çünkü
Tabii derslere kendini vermeyip lise sonunda hiçbir üniversite tutturamadığında da hemen hemen aynı sona ulaşacaksın, bu yüzden karar senin. *Yine de elinde lise diploması olur.Sanayide çalışmak gibi bir becerin yok ise okulu bırakman çok kötü olur.