Sizce okulu bırakmalı mıyım?

İleride oğlum bana böyle bir şey dese ne yapardım diye düşündüm bir an. Hiç hoş olmazdı

biraz ağır olacak ama kimse yanlış anlamasın
derslerinde başarısız isen bırakmanı öneririm daha liseyi bırakmayı düşünen biri üniversite sınavını kazanamaz kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama en azından şimdiden çalışmaya başlarsan bir iş öğrenirsin yapacağın işte bir kaç yıl çırak olup ileride kendi işini kurabilir yada en azından usta olarak işe başlayıp para kazanabilirsin. derslere çalışmayıp boşuna üni sınavına kadar zamanını harcama derim

Aslında sanayi ustası da olsan iyi para kazanabilirsin. Sizin tercihiniz tabi. Sizinki meslek lisesiyse eğer mezun olana kadar bırakmayın derim Üniversite okumadan iş bulabilirsiniz. Gerek bile kalmaz Üniversite okumanıza.

Bunu anneme sorsam yüksek ihtimal evden atardı beni

Sanayide çalışmak gibi bir becerin yok ise okulu bırakman çok kötü olur.

niye okulu bırakan herkesi sanayiye yönlendiriyorlar anlamıyorum :D. kuaför olmak var telefoncuda çalışmak var pastanede, fırında, lokantada çalışmak var

Sanayiye başlayabilirsin. Okulu da sadece mezun olmak için kullanabilirsin. Sınavlardan geçebileceğim en düşük notları alırsın. Okuldan eve gelince ödev yapmazsın işe gidersin. Usta olduktan sonra hayat güzel.
herkes bu cocuga kizgin atmis gayet mantikli konusmus bence

Tabii derslere kendini vermeyip lise sonunda hiçbir üniversite tutturamadığında da hemen hemen aynı sona ulaşacaksın, bu yüzden karar senin. *Yine de elinde lise diploması olur.

Geri