Neler Yeni

Sizce okulu bırakmalı mıyım?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
İleride oğlum bana böyle bir şey dese ne yapardım diye düşündüm bir an. Hiç hoş olmazdı

şahin doğan

80+ Platinum
biraz ağır olacak ama kimse yanlış anlamasın
derslerinde başarısız isen bırakmanı öneririm daha liseyi bırakmayı düşünen biri üniversite sınavını kazanamaz kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama en azından şimdiden çalışmaya başlarsan bir iş öğrenirsin yapacağın işte bir kaç yıl çırak olup ileride kendi işini kurabilir yada en azından usta olarak işe başlayıp para kazanabilirsin. derslere çalışmayıp boşuna üni sınavına kadar zamanını harcama derim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Can BOZKURT
İleride oğlum bana böyle bir şey dese ne yapardım diye düşündüm bir an. Hiç hoş olmazdı
Muhtemelen elime bi sopa alıp hayatının ilk ve son dayağını atardım o günden sonra aklı başına gelirdi.

Max imre

80+ Bronze
Aslında sanayi ustası da olsan iyi para kazanabilirsin. Sizin tercihiniz tabi. Sizinki meslek lisesiyse eğer mezun olana kadar bırakmayın derim Üniversite okumadan iş bulabilirsiniz. Gerek bile kalmaz Üniversite okumanıza.

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Bunu anneme sorsam yüksek ihtimal evden atardı beni

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Akiran

80+ Silver
Sanayide çalışmak gibi bir becerin yok ise okulu bırakman çok kötü olur.

şahin doğan

80+ Platinum
niye okulu bırakan herkesi sanayiye yönlendiriyorlar anlamıyorum :D. kuaför olmak var telefoncuda çalışmak var pastanede, fırında, lokantada çalışmak var

Berke Fitness

80+ Bronze
Sanayiye başlayabilirsin. Okulu da sadece mezun olmak için kullanabilirsin. Sınavlardan geçebileceğim en düşük notları alırsın. Okuldan eve gelince ödev yapmazsın işe gidersin. Usta olduktan sonra hayat güzel.
herkes bu cocuga kizgin atmis gayet mantikli konusmus bence

şahin doğan

80+ Platinum

Akiran

80+ Silver
Tabii derslere kendini vermeyip lise sonunda hiçbir üniversite tutturamadığında da hemen hemen aynı sona ulaşacaksın, bu yüzden karar senin. *Yine de elinde lise diploması olur.

Top Bottom