Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
Hee aynen bunu dinliyom.bunu mu dinliyorsun
Hee aynen bunu dinliyom.bunu mu dinliyorsun
Bu tarz başka ne önerirsin ? Söz yok ve kod yazarken dikkati dağıtmıyor.
Eğer hoşunuza giderse chill müzik yayınlarına bakabilirsiniz. Onlarda da söz olmuyor arka planda odaklanmak için güzel oluyorlar. En azından şahsi düşüncem bu şekilde.Bu tarz başka ne önerirsin ? Söz yok ve kod yazarken dikkati dağıtmıyor.
Haklısın Ergence olabılır, ama bu türün de olayı bu yanı bıraz asarız keseriz havasında oyuzden fazla takmamak lazm iyi yapanlarda var ileridede daha ıyı yerlere gelır.Dostum bende arabesk dinlemeyi çok severim, şu sıralar pek olmasa da eskiden oldukça fazla dinlerdim. Herkesin zevkine saygım var. Fakat biz drill olayını yapamıyoruz, bana çok ergence geliyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlar ünlü oluyor ve tanrıcılık oynamaya başlıyorlar.
Cıgerı Beş para etmeyen tam liste : Çakal,Reckol,Uzi, flnDostum bende arabesk dinlemeyi çok severim, şu sıralar pek olmasa da eskiden oldukça fazla dinlerdim. Herkesin zevkine saygım var. Fakat biz drill olayını yapamıyoruz, bana çok ergence geliyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlar ünlü oluyor ve tanrıcılık oynamaya başlıyorlar. Bunun popüler kültür ile alakası yok.
İşte bana o asarız keseriz havaları gerçekçi gelmiyor. Herkesin ağzında bir sokaktan geldik, sokağa gidicez, her zaman sokaktaydık vb. gibi fakir ve sokak edebiyatı. Bunu anlamıyorum ben.Haklısın Ergence olabılır, ama bu türün de olayı bu yanı bıraz asarız keseriz havasında oyuzden fazla takmamak lazm iyi yapanlarda var ileridede daha ıyı yerlere gelır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cıgerı Beş para etmeyen tam liste : Çakal,Reckol,Uzi, fln
İşte Gerçek Bir BabaYiğit ama eksiğiniz var halil ibrahim türküsü daha doğru olacaktır.Yukarıdakilerin hepsini Unut Babayiğit
Ve Hekimoğlunu unutmayalımİşte Gerçek Bir BabaYiğit ama eksiğiniz var halil ibrahim türküsü daha doğru olacaktır.HAYIRLI NÖBETLER BABAYİĞİT
Elif dedim de varVe Hekimoğlunu unutmayalım![]()
Bir Fırtına Tuttu bizi de Ağlamıştım...Elif dedim de var![]()
Bu tarz başka ne önerirsin ? Söz yok ve kod yazarken dikkati dağıtmıyor.
JDM beatleri var aslında kulağa hoş geliyor severseniz başka bulursam yine atacağım.Bu tarz başka ne önerirsin ? Söz yok ve kod yazarken dikkati dağıtmıyor.
herkese merhabalar ben gaza getirebilecek şarkılar istiyorum da fon müzik te olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()