gaza getiren şarkı önerisi ?

Bu tarz başka ne önerirsin ? Söz yok ve kod yazarken dikkati dağıtmıyor.
Eğer hoşunuza giderse chill müzik yayınlarına bakabilirsiniz. Onlarda da söz olmuyor arka planda odaklanmak için güzel oluyorlar. En azından şahsi düşüncem bu şekilde. :peepokalp:

Dostum bende arabesk dinlemeyi çok severim, şu sıralar pek olmasa da eskiden oldukça fazla dinlerdim. Herkesin zevkine saygım var. Fakat biz drill olayını yapamıyoruz, bana çok ergence geliyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlar ünlü oluyor ve tanrıcılık oynamaya başlıyorlar.
Haklısın Ergence olabılır, ama bu türün de olayı bu yanı bıraz asarız keseriz havasında oyuzden fazla takmamak lazm iyi yapanlarda var ileridede daha ıyı yerlere gelır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bende arabesk dinlemeyi çok severim, şu sıralar pek olmasa da eskiden oldukça fazla dinlerdim. Herkesin zevkine saygım var. Fakat biz drill olayını yapamıyoruz, bana çok ergence geliyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlar ünlü oluyor ve tanrıcılık oynamaya başlıyorlar. Bunun popüler kültür ile alakası yok.
Cıgerı Beş para etmeyen tam liste : Çakal,Reckol,Uzi, fln

Haklısın Ergence olabılır, ama bu türün de olayı bu yanı bıraz asarız keseriz havasında oyuzden fazla takmamak lazm iyi yapanlarda var ileridede daha ıyı yerlere gelır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cıgerı Beş para etmeyen tam liste : Çakal,Reckol,Uzi, fln
İşte bana o asarız keseriz havaları gerçekçi gelmiyor. Herkesin ağzında bir sokaktan geldik, sokağa gidicez, her zaman sokaktaydık vb. gibi fakir ve sokak edebiyatı. Bunu anlamıyorum ben.
Evet onlar. Daha da arttırabilir fakat takip etmiyorum.

Yukarıdakilerin hepsini Unut Babayiğit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,628
Üyeler
189,640
Son üye
wild_12
Geri