darginim36
80+
Dahası
NA dekı siyahıler drıll yapınca bayılıyorsunuz ama50 Kilo turkish drill rappers be like
NA dekı siyahıler drıll yapınca bayılıyorsunuz ama50 Kilo turkish drill rappers be like
Şahsi düşüncem, saygı duymanı beklerdim. Sana yakıştıramadımbunlar mi
Adamların kanında var. Bizimkiler sokak edebiyatından başka ne yapıyor?NA dekı siyahıler drıll yapınca bayılıyorsunuz ama
pUhahaha
suan na dekı nsların hepsı tupac , biggie gıbı mclerın ekmegını yıyorlar.Adamların kanında var. Bizimkiler sokak edebiyatından başka ne yapıyor?
Batuflex marka bebeğim her şey harika gel aynenpUhahaha
suan na dekı nsların hepsı tupac , biggie gıbı mclerın ekmegını yıyorlar.
kusura bakmaŞahsi düşüncem, saygı duymanı beklerdim. Sana yakıştıramadım
Kusur edersen bakarım ulen(!). Önemli değil dostumkusura bakma
neden hep böyle bır assagalıyıcı bır tavır halındesınız cevremdede bu durum cok var en sevdıgım sanatcı Azer Bulbuldur benımle hep dalga gecerler , Yener Çevik dinlenir T Rap dinleyen bebeler gelip Arabesk Rap ne Yhaaa der Türk Drill dinlenir onada 40 kılo fln dıye laf soylenır tamamen populer kulturden baska bırsey degıl.Batuflex marka bebeğim her şey harika gel aynen
Dostum bende arabesk dinlemeyi çok severim, şu sıralar pek olmasa da eskiden oldukça fazla dinlerdim. Herkesin zevkine saygım var. Fakat biz drill olayını yapamıyoruz, bana çok ergence geliyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlar ünlü oluyor ve tanrıcılık oynamaya başlıyorlar. Bunun popüler kültür ile alakası yok.neden hep böyle bır assagalıyıcı bır tavır halındesınız cevremdede bu durum cok var en sevdıgım sanatcı Azer Bulbuldur benımle hep dalga gecerler , Yener Çevik dinlenir T Rap dinleyen bebeler gelip Arabesk Rap ne Yhaaa der Türk Drill dinlenir onada 40 kılo fln dıye laf soylenır tamamen populer kulturden baska bırsey degıl.
bunu mu dinliyorsun