Windows kurma bedavaya

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Forumdaki arkadaşların önerdiği toplama sistemi alacağım ama windowsu nasıl kurabilirim internet kafeci 15 tl istemişti ama orjinal atacakmi bilmiyorum.

Forumdaki arkadaşların önerdiği toplama sistemi alacağım ama windowsu nasıl kurabilirim internet kafeci 15 TL istemişti ama orjinal atacakmi bilmiyorum.
15tlye orjinal windows olmaz hocam ve sistem olarak ne alacaksınız

Forumdaki arkadaşların önerdiği toplama sistemi alacağım ama windowsu nasıl kurabilirim internet kafeci 15 TL istemişti ama orjinal atacakmi bilmiyorum.
Windows'u SSD'ye kurmak için Microsoft'un Windows indirme aracını bir bilgisayara indirip, Rufus üzerinden o araçla iso dosyası yazıp alacağınız PC'ye takın. PC açılırken klavyenizden Delete tuşuna basmaya başlayın. BIOS'a girince Boot Option 1'i o USB bellek yapın. Sonrasında Windows'unuzu kurarsınız.

Kurulum sonrasında Windows'u etkinleştirmek için de bu rehberi kullanabilirsiniz :

Knk orjinali pahalı sen deneme sürümünü yükle. Yüklemekte basit youtubede çok videoları. Baka baka yaparsın zor değil. Boşuna 15 lira verme :)

deneme sürümünü indir kur sonra bu konuyu oku ve uygula 10 TL'ye aldığın keylerden daha iyidir cmd ile etkinleştirmek bat şekline getirip her etkinleştir dediğinde çalıştırabilirsin böylelikle vaktinden gitmez ben bi kere girince format atana kadar kullanıyorum

15tl ye oem key bile yok yalan ben olsam test sürümü kurar 50 tl ye oem key alırdım

15tlye orjinal windows olmaz hocam ve sistem olarak ne alacaksınız
Yeni sistem iyimidi diye konu açmıştım hocam orda var sistem pchocasi adi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

deneme sürümünü indir kur sonra bu konuyu oku ve uygula 10 TL'ye aldığın keylerden daha iyidir cmd ile etkinleştirmek bat şekline getirip her etkinleştir dediğinde çalıştırabilirsin böylelikle vaktinden gitmez ben bi kere girince format atana kadar kullanıyorum
Nasil indiricem pc yok

Nasil indiricem pc yok
komşudan yada arkadaşlarından al flash belleğe isoyu yazdır sonrası basit zaten biosdan boot et kurulum başlıyor

Nasil indiricem pc yok
hocam o pcde olması lazım windows un deneme sürümü

hocam o pcde olması lazım windows un deneme sürümü
Varsa uğraşmayayim ben sonra arkadaşların dediği şeyide kurarim ama tam anlamiyorum bu işlemleri videosu varmi

komşudan yada arkadaşlarından al flash belleğe isoyu yazdır sonrası basit zaten biosdan boot et kurulum başlıyor
Yok ki

Son düzenleme:
Varsa uğraşmayayim ben sonra arkadaşların dediği şeyide kurarim ama tam anlamiyorum bu işlemleri videosu varmi

Yok ki
o zaman internet kafeciye yaptırt başka yapacak bir şey yok yada internet kafeye git iso dosyası indir flash belleğe at adamdan izin alıp sana kalmış

Geri