GeForce Now TR nin Kullanıcıyı Düşünmemesi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,568
Başlıkta ki gibi yeni kampanyalarının maili geldi ve yani indirimli veya özel fiyat sunulucağına hala ekstra promosyon peşindeler

TR için 49.90 gibi bir fiyat biçseniz ve Tosla vb firmalar ile öde kazan kampanyası yapsanız kesinlikle 1 numaralı tercihim olur ama bağlantıda ki gibi yok 75tl lik alırsan 20tl lik steam kod 175tl lik alırsan 50tl lik kod hediye mantığı anlaşma olsada çok mantıksız geliyor. Üç Aylık alımda 150tl gibi bir abonelik ücreti olsa kesinlikle tercih edilir ama 25tl fazla kazanalım diyorlar steam ile anlaşıyorlar bu benim ilgimi çekmiyor mesela tek seferlik yerine uzun vadeli bir kampanyaları olsa mesela senelik aboneliği 500tl gibi bir fiyata sunsalar aracı bankalara veya steam e gerek kalmaz.

Senelik 500₺
6 Aylık 300₺

Seçenekleri de sunulmalı.
Buyrun kampanyayı da bildirmiş olayım.

Ekler

• S10906-17133173.jpg
    S10906-17133173.jpg
    317.2 KB · Hit: 79
İşin komik tarafı bu kampanya üst üste iki kez yapıldı. Zorla kampanya ile üye çekmeye çalışıyorlar. Kampanya bitiş tarihini gösteriyorlar, bitiyor ve hemen ardından aynı kampanyayı bir kez daha yapıyorlar. Çok yanlış yoldalar. Fiyat Avrupa'daki en uygunu olsada alım gücümuz düşük olduğu için hala pahalı geliyor. Benim şahsi fikrim xcloud Türkiye'de olsa, GFN ye dönüp bakan olmaz.

İşin komik tarafı bu kampanya üst üste iki kez yapıldı. Zorla kampanya ile üye çekmeye çalışıyorlar. Kampanya bitiş tarihini gösteriyorlar, bitiyor ve hemen ardından aynı kampanyayı bir kez daha yapıyorlar. Çok yanlış yoldalar. Fiyat Avrupa'daki en uygunu olsada alım gücümuz düşük olduğu için hala pahalı geliyor. Benim şahsi fikrim xcloud Türkiye'de olsa, GFN ye dönüp bakan olmaz.
Steam de kendi cebinden karşılamıyor sonuçta yine hesap gfn a kalıyor bilerek indirime gitmediklerini düşünüyorum ben şahsen. 50tl gibi bir fiyata yıllık 600tl 5 yılda apu sistem parası (zam gelmezse) oyun oynuyoruz.

Çöpcell'den ne bekliyorsunuzki... Sürekli oyunlar çöküyo. Her seferinde ticket atıyorum, yanıt veren yok. Nerdeyse 4 aydır kullanıyoum. İstanbul serverı açılalı, sorunlar devam etmeye başladı. sabit bir 50mbit internetim var. GFN internetimi 15mbit olarak gösteriyor. Gerçekten şaka gibi. Bunlara bir daha para vereceğimi sanmıyorum. Umarım diğerleride böyle yapar. Geçen ayda aldım. ama bana herhangi steam kodu gelmedi. Bu arada bazı oyunları sanki 9. nesil i5 ve 1650 varmış oynuyorsunuz. İlk çıktığı gibi değil... Almayın gidin internet cafede oynayın daha çok zevk alırsınız.

Çöpcell'den ne bekliyorsunuzki... Sürekli oyunlar çöküyo. Her seferinde ticket atıyorum, yanıt veren yok. Nerdeyse 4 aydır kullanıyoum. İstanbul serverı açılalı, sorunlar devam etmeye başladı. sabit bir 50mbit internetim var. GFN internetimi 15mbit olarak gösteriyor. Gerçekten şaka gibi. Bunlara bir daha para vereceğimi sanmıyorum. Umarım diğerleride böyle yapar. Geçen ayda aldım. ama bana herhangi steam kodu gelmedi. Bu arada bazı oyunları sanki 9. nesil i5 ve 1650 varmış oynuyorsunuz. İlk çıktığı gibi değil... Almayın gidin internet cafede oynayın daha çok zevk alırsınız.
Evet kesinlikle farklı farklı kasaları olduğunu duydum
Bazen cidden kötü oluyormuş. Umarım xcloud da böyle olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yeni kampanya yapmışlar bu sefer steam kodu yerine ilk ay 49.90 yapılmış.

Geri