7500 TL Oyun İçin Laptop Önerir misiniz ?

Reaksiyon skoru
82
Aradığım Özellikler:
16GB ram
144hz Ekran
En az 500gb ssd
Ekran kartı 1650 ve üzeri olursa sevinirim tercihim ryzen olması ama laptoplarda işlemcilerle ilgili bir bilgim yok bütçem max 7500-7600 tl. Bu bütçeye denk ve ya daha iyi hazır sistem varsa monitör dahil onu da düşünebilirim.

Masaüstü daha mantıklı tabii ki. Bütçesi belli değil ama yeni DA sistem çıkacak onu bekleyebilirsin, muhtemelen düşük bütçe için çıkacak.

Masaüstü daha mantıklı tabii ki. Bütçesi belli değil ama yeni DA sistem çıkacak onu bekleyebilirsin, muhtemelen düşük bütçe için çıkacak.
Babamı zor ikna ettim zaten taksitle alacağım için şu an vade farksız monsterda taksitle laptop alabiliyorum o yüzden tam karar veremedim.

Aradığım Özellikler:
16GB ram
144hz Ekran
En az 500gb ssd
Ekran kartı 1650 ve üzeri olursa sevinirim tercihim ryzen olması ama laptoplarda işlemcilerle ilgili bir bilgim yok bütçem max 7500-7600 TL. Bu bütçeye denk ve ya daha iyi hazır sistem varsa monitör dahil onu da düşünebilirim.
7500TL'ye 16GB RAM + 500GB SSD + 144Hz ekran zor gibi. Monster'da bile öyle bir şey yapmak istersen 8K-8500TL falan tutuyor.

Babamı zor ikna ettim zaten taksitle alacağım için şu an vade farksız monsterda taksitle laptop alabiliyorum o yüzden tam karar veremedim.
Vade farkıda olsa masaüstü almak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem stokta kalmamış ama örneğin bu ikisini alabilirdin. Bu bütçede alacağın laptoplardan daha mantıklı olur.

vade farkı çok fazla önemli benim için ve DA sistemin de o kadar ucuz olacağını sanmıyorum en az 6500 tl olur bence ve buna monitör ekleyince 8000 tl oluyor ve ve taksitle alacağım için 12 taksitle 9000tl oluyor belki daha fazla ayda 750-800 tl taksit fazla benim için.

Sistem stokta kalmamış ama örneğin bu ikisini alabilirdin. Bu bütçede alacağın laptoplardan daha mantıklı olur.
Ayrıca taşınılabilir olması benim için önemli laptopla aynı ekran kartına vs sahip olacaksa taşınılabilirliği olanı seçerim

Sistem stokta var

vade farkı çok fazla önemli benim için ve DA sistemin de o kadar ucuz olacağını sanmıyorum en az 6500 TL olur bence ve buna monitör ekleyince 8000 TL oluyor ve ve taksitle alacağım için 12 taksitle 9000tl oluyor belki daha fazla ayda 750-800 TL taksit fazla benim için.

Ayrıca taşınılabilir olması benim için önemli laptopla aynı ekran kartına vs sahip olacaksa taşınılabilirliği olanı seçerim
Aynı ekran kartı olsada mobille normal arasında performans farkı var, bu bütçede istediğin özelliklere sahip bir tek monster var oda alınmaz.

Sistem stokta var
Emin misin? Bende yok gözüküyor.

Tüm özellikleri yazdıktan sonra neden forumda arıyorsun ki gir bir siteye istediğin özelliklere ne uygunsa bak.

Tüm özellikleri yazdıktan sonra neden forumda arıyorsun ki gir bir siteye istediğin özelliklere ne uygunsa bak.
Bir çok model aradım bulamadım belki yakın zamanda birisi almıştır diye sordum.

Aynı ekran kartı olsada mobille normal arasında performans farkı var, bu bütçede istediğin özelliklere sahip bir tek monster var oda alınmaz.

Emin misin? Bende yok gözüküyor.
Neden monster alınmaz almayı düşündüğüm laptopun yorumlarına baktın herkes gayet memnun

Bir çok model aradım bulamadım belki yakın zamanda birisi almıştır diye sordum.

Neden monster alınmaz almayı düşündüğüm laptopun yorumlarına baktın herkes gayet memnun
Malzeme kalitesi kötü, ısınma sorunu var ve kendi sitelerindeki yorumlara aldırmamanızı öneririm, nedense 1 tane bile kötü yorum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri