Binance Pool Günlük Kazanç Düşmesi.

nkk8571

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba herkese.Ben Kaan.

4 adet RX 580 + 1 adet RX 570 ile binancepoolda kazım yapıyorum.4 aydır devem ediyorum.Son 3 günde garip bir şekilde kazanç düştü.Merakım bu durumun genel bir düşüş olup olmadığı, başka kimsenin de bu durumu yaşayıp yaşamadığı.Binancepoolda kazanlar yardımcı olabilir mi ?
22.jpg

Merhaba herkese.Ben Kaan.

4 adet RX 580 + 1 adet RX 570 ile binancepoolda kazım yapıyorum.4 aydır devem ediyorum.Son 3 günde garip bir şekilde kazanç düştü.Merakım bu durumun genel bir düşüş olup olmadığı, başka kimsenin de bu durumu yaşayıp yaşamadığı.Binancepoolda kazanlar yardımcı olabilir mi ? Alıntıyı görüntüle
Bir kaç gündür kazançlar genel olarak düşük, sizle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben ortalama günlük ortalama 15 dolar kazım yaparken şuan sadece 12.

Bir kaç gündür kazançlar genel olarak düşük, sizle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben ortalama günlük ortalama 15 dolar kazım yaparken şuan sadece 12.
Cevabın için çok teşekkür ederim.
Ben normalde 12 Dolar kazarken,7-8 Dolara düştü. Adeta çakıldı. Kazım zorluğu mu arttı da bu kadar düştü anlam veremedim.

Peki başka günlük kazanç sunan havuz var mıdır ona geçsem,eğer havuzla alakalı bir düşüşse tabi.

Silindi.

Son düzenleme:
Cevabın için çok teşekkür ederim.
Ben normalde 12 Dolar kazarken,7-8 Dolara düştü. Adeta çakıldı. Kazım zorluğu mu arttı da bu kadar düştü anlam veremedim.

Peki başka günlük kazanç sunan havuz var mıdır ona geçsem,eğer havuzla alakalı bir düşüşse tabi.
Şuan hepsi aynıdır ben ethermine da kazım yapıyorum.

Günlük 0.0250 eth kazanman lazım benim hesabıma göre.
Kart başı 35 mh'den hesapladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,521
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri