125 cc den büüyük 250 cc den küçük cc li ne önerirsin mt125 düşündüm bana sollamada felan sıkıntı yaratmaz dimi hızı yetermi sollamada hızlanması felan yoksa biraz daha üstü varmı mt125e göreHer zaman düşük cc ile başlamak mantıklıdır. Özellikle parçası ucuz ve naked olması önemli. Sağa dola yatmada çok masraf açmaz. En önemlisi ise gaz fren ve debriyaj kullanımına alışmanı sağlar.
Mt 25 249 cc doğrudur. Fakat 2 silindir olması ve ürettiği güç, şakaya gelmeyeceğinin göstergesidir. Panikle gaza veya fren asılmayla insana çok büyük zararlar verecektir.
Hocam ben de aynı durumdayım. Motor modelleri hakkında pek bilgim yok ama her sınıfta motor delisi birisi vardır. Heh o arkadaş bana R25 oneriyor. Biraz zayıfım. Tek korkum motoru taşıyamamak. Şuan herhangi bir 100'lük motor kullanıyorum babam mahalle arası için kullanıyor. Ne onerirsiniz?Her zaman düşük cc ile başlamak mantıklıdır. Özellikle parçası ucuz ve naked olması önemli. Sağa dola yatmada çok masraf açmaz. En önemlisi ise gaz fren ve debriyaj kullanımına alışmanı sağlar.
Mt 25 249 cc doğrudur. Fakat 2 silindir olması ve ürettiği güç, şakaya gelmeyeceğinin göstergesidir. Panikle gaza veya fren asılmayla insana çok büyük zararlar verecektir.
Sollamaktan kastın şehir içinde araç geçmekse eğer, onu 125 cc her motor yapar çünkü hız sınırı 70 km . Şehir dışına çıkmak için daha tecrübeye ihtiyacın var. Tırlar 89 km ile yol alır. Eğer tır sollayacaksan sadece hıza değil, rüzgarına dayanacak tecrübende olmalı. Benim sana ilk motor olarak tavsiyem ybr, cbf gibi modeller olur.125 cc den büüyük 250 cc den küçük cc li ne önerirsin mt125 düşündüm bana sollamada felan sıkıntı yaratmaz dimi hızı yetermi sollamada hızlanması felan yoksa biraz daha üstü varmı mt125e göre
otobanda mesela burdan balıkesir felan 3 saat köprüyle gidersen o yüzden dedimSollamaktan kastın şehir içinde araç geçmekse eğer, onu 125 cc her motor yapar çünkü hız sınırı 70 km . Şehir dışına çıkmak için daha tecrübeye ihtiyacın var. Tırlar 89 km ile yol alır. Eğer tır sollayacaksan sadece hıza değil, rüzgarına dayanacak tecrübende olmalı. Benim sana ilk motor olarak tavsiyem ybr, cbf gibi modeller olur.
Usta MT25 GÜÇLÜ motor haberin olsunarkadaşlar A1 ehliyet almak yerine 18 yaşında A2 ehliyet almak istiyorum direk alınca
MT-25 almak istiyorum sizce yeni başlangıç için uygun olurmu 125cc bir motor değil 249cc heralde
Scooterla başlayınarkadaşlar A1 ehliyet almak yerine 18 yaşında A2 ehliyet almak istiyorum direk alınca
MT-25 almak istiyorum sizce yeni başlangıç için uygun olurmu 125cc bir motor değil 249cc heralde
Scooter ile başlayın mesela rks wildcat gibianladım 125 cclik almayı düşünüyorum ne önerirsin mt125 nasıldır naked olsun ama önereceğin motor
mt 25 şakaya gelmez hocam ben ilk kalitesiz mondial tarzi bi motorla başlardım şahsenarkadaşlar A1 ehliyet almak yerine 18 yaşında A2 ehliyet almak istiyorum direk alınca