Kazanan Dortmund

Beşiktaş-Dortmund maçını kim kazanır ?

• BJK

Oylar: 12 14.6%
  • DORTMUND

Oylar: 70 85.4%

• Oy kullanan toplam üye
    82

Cruyff and Messi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,189
Skor kaç olur ve maçı kim alır ?
haaland-depo-photos-2.jpg

Son düzenleme:
4-1 veya 4-2 Dortmund.

sormamış ol lütfen. .:D

3-2 BJK
Haaland iki gol atar

BJK 2-1 alır. Veya 2-2 berabere biter. Ama Beşiktaş her türlü puan alacaktır çünkü Dortmund'un son maçında izlediğime göre defansı çok kötü. Beşiktaş da hücumda çok etkili olduğu için muhakkak gol atacaktır. Ancak Vida sakatlandığı için defansta Haaland'ı çok iyi tutamayacakları için Haaland da gol atabilir.

Dortmund, Necip'i gözlemlemiş ve iyi oyuncu olduğunu anlamışlar. Maalesef Vida ve Teixeira yok. Bu yüzden Beşiktaş bu maçı kaybedecek diye düşünüyorum.

Dortmund, Necip'i gözlemlemiş ve iyi oyuncu olduğunu anlamışlar. Maalesef Vida ve Teixeira yok. Bu yüzden Beşiktaş bu maçı kaybedecek diye düşünüyorum.
Harbi Vİda 16.kez sakatlıktan dolayı maç kaçırıyor oda Dortmund..

Neyse ki Necipinho var Haaland biraz adam gibi topçu görsün. Yok efendim gol atıyor kafa topu atıyor hikaye. Topçu dediğin Necipinho gibi her yerde oynayabilecek.(!)

Harbi Vİda 16.kez sakatlıktan dolayı maç kaçırıyor oda Dortmund..

Neyse ki Necipinho var Haaland biraz adam gibi topçu görsün. Yok efendim gol atıyor kafa topu atıyor hikaye. Topçu dediğin Necipinho gibi her yerde oynayabilecek.(!)
Harbiden, deselerdi ki Necip yok o zaman kesin Dortmund yenerdi ama şimdi Necip Reyiz var. Haaland'a Çağlar Söyüncü tokadından sonra bir de Necip şoku. 🤣

Hocalarım hep bu büyük konuşmalar sonucu dibe vuruyoruz.
Milliyetçilik üzerinden lütfen girmeyelim.
Beklentiniz yüksek.
Lütfen büyük konuşmayın.

Geri