300 liraya kadar gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
14
merhaba gamepad almayı düşünüyorum 300 liraya kadar bütçem var bütçeyi aşabilirim önerilerinizi bekliyorum daha güncel olsun diye yeni konu açma gereği duydum şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

f710 u öeneren çok kişi var ama çok kötü modeli var sanki 1999 model gibi ne kadar performanslı olsada onu almak istemiyorum

Eğer bütçeyi aşabiliyorsan XBOX kontrolcüsünü şiddetle öneririm. Çok çok ergonomik ve pil kullanımı da çok yeterli. 10 yıldır F710 kullanıyordum ve XBOX'a yeni geçtim. Keşke yıllar önce alsaymışım dedim.

Eğer bütçeyi aşabiliyorsan XBOX kontrolcüsünü şiddetle öneririm. Çok çok ergonomik ve pil kullanımı da çok yeterli. 10 yıldır F710 kullanıyordum ve XBOX'a yeni geçtim. Keşke yıllar önce alsaymışım dedim.
öneriniz için teşekkürler ben bu konularda biraz cahilimde link atabilir misiniz

F710 Kullanıyorum fotoğraftakinden daha güzel gözüküyor 7-8. ayda sol analog soyuldu logitech desteğe yazdım eskisini istemeden yurtdışından 3 günde sıfırını gönderdiler artık 2 tane gamepadim var

F710 Kullanıyorum fotoğraftakinden daha güzel gözüküyor 7-8. ayda sol analog soyuldu logitech desteğe yazdım eskisini istemeden yurtdışından 3 günde sıfırını gönderdiler artık 2 tane gamepadim var
Ticari Zeka :kekw:

Sistem açıklarını sömüren tek ben değilmişim :D

dediğim gibi çocuk oyuncağına benziyor f710 ne kadar performanslıda olsa da tasarımını çok kötü benim için başka öneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,252
Üyeler
188,908
Son üye
DqeLonex
Geri