24 saat demişlerdi bana.merhaba 1. doz biontech oldum. Aşı yapan hekim birkaç gün banyo yapma dedi ama kaç gün dediğini hatırlamıyorum kaç gün banyo yapmayacağım söylerseniz sevinirim
Bana hiçbir şey dememişlerdi.merhaba 1. doz biontech oldum. Aşı yapan hekim birkaç gün banyo yapma dedi ama kaç gün dediğini hatırlamıyorum kaç gün banyo yapmayacağım söylerseniz sevinirim
ben araştırdım prof doktor bu kulaktan dolma yanlış bilgiler olabilirsiniz diyordu eski bilim kurulu üyesiBana da 6 Saat su Deymesin bölgeye denildi. Dün oldum, hala duş almadım![]()
Herkes bir kafa olmuş sen kendi kafana göre takıl her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Birileri arkadaşıma 3 gün demiş birisi sorun olmaz demiş başka arkadaşıma zaten bunları diyen aşı yapan kişiler onlarda bilmiyor işte birşeyler söylüyor kafadan. Zaten ne belli ki bu döngü de tam net banyoya duşa geldiyse sıra yandık büyük ihtimal sizin bölgede su sıkıntısı var ondan baraj daki suları koruma kampanyası gibi bir şey var gelene 2 gün filan diyin filan nasıl kafalar ya.merhaba 1. doz biontech oldum. Aşı yapan hekim birkaç gün banyo yapma dedi ama kaç gün dediğini hatırlamıyorum kaç gün banyo yapmayacağım söylerseniz sevinirim