Biontech aşısından kaç gün sonra banyo yapılmalı

merhaba 1. doz biontech oldum. Aşı yapan hekim birkaç gün banyo yapma dedi ama kaç gün dediğini hatırlamıyorum kaç gün banyo yapmayacağım söylerseniz sevinirim
24 saat duş alma demişti bana.

Aşıdan sonra duş alırsanız ölmezsiniz merak etmeyin 😀

En kötü aşı biraz daha az antikor oluşturur.

Aşı o bölgedeki hücrelerle bağışıklık oluşturduğu için aşıdan sonra o bölgeyi ovalamak, duş almak çok mantıklı değil (aşının etkisini iyi göstermesi açısından)

24 saat yapmamalısın.

Aşıdan sonra duş alırsanız ölmezsiniz merak etmeyin 😀

En kötü aşı biraz daha az antikor oluşturur.

Aşı o bölgedeki hücrelerle bağışıklık oluşturduğu için aşıdan sonra o bölgeyi ovalamak, duş almak çok mantıklı değil (aşının etkisini iyi göstermesi açısından)
Mantığu su sekildemş sol koldaki lenf bezleri emilimi sağlıyormuş sağ kola göre kalbe yakın oldugu icin cabuk emiliyormuş (2 dozu olurken öğrenmiştim)

merhaba 1. doz biontech oldum. Aşı yapan hekim birkaç gün banyo yapma dedi ama kaç gün dediğini hatırlamıyorum kaç gün banyo yapmayacağım söylerseniz sevinirim
24 saat

Aşı olup eve gittim hemen banyo yaptım

2 doz biontech oldum. 16 yaşındayım bana öyle bir şey demediler

2 doz biontech oldum. 16 yaşındayım bana öyle bir şey demediler
Bana 1 Dozda denimişti benzeri 6 Saat su Deymesin diye ama 2 Dozda denmedi bende yıkandım birsey olmuyor olumsuz bir etki görmedim sadece orası biraz sızladı 1 2 saat devam etti cok bir şey olmadı öyle çok kötü birsey olur diyen görmedim

2.dozdan birkaç saat sonra duş aldım bir şey olmadı
belki sen ölürsün ama

Bana 1 Dozda denimişti benzeri 6 Saat su Deymesin diye ama 2 Dozda denmedi bende yıkandım birsey olmuyor olumsuz bir etki görmedim sadece orası biraz sızladı 1 2 saat devam etti cok bir şey olmadı öyle çok kötü birsey olur diyen görmedim
hiç bir yan etki de olmadı sadece normal olan kol ağrısı oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri