Filtre Kahve makinesi önerisi

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
İlk defa yapicam filtre kahve ne kadar para ayırmam lazım bilmiyorum ama 200 liram var. Tek kişilik bakıyorum. Bu kahve dünyasının filtre kahvesi var elimde onun için arıyorum.

Güzel yapıyor mu hocam
https://www.tchibo.com.tr/french-press-bambu-p400152510.html French Press başlangıc icin harikadır. Birdakine mağazadan cekirdek cektir french press icin.
Daha ucuzları var ama cabuk bozulabiliyorlar.
Hocam french press yapmayı hiç bilmiyorum ve yapmak için vaktim de yok benim aradığım şey kahveyi suyunu koyim makine kendi kendine yapsın kahvesini

Güzel yapıyor mu hocam

Hocam french press yapmayı hiç bilmiyorum ve yapmak için vaktim de yok benim aradığım şey kahveyi suyunu koyim makine kendi kendine yapsın kahvesini
Cok Kolay birsey 200 TL'ye Filtre kahve makinesi olmaz Plastikimsi birsey olur gibime geliyor. French press cidden kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel yapıyor mu hocam

2 Yöntem var:
1.Kahveyi koyacaksın
2. Yeni kaymamış suyu pressin ucunun altına gelecek sekilde koy.
3.4-6 dk arası bekle. Bekledikce kahve yumusar
4.Pistonu ittir ve Kahveni fincana koy.
Diğer Yöntem ise
1.Kaynamış suyu koy.
2.Üstüne kahveni koy
3.Biraz cökımesini bekle. Yarıya kadar getir
4.Biraz daha cöksün sonrasında bastır dök.
Bu Yöntem direkman Barista dan alınmıştır Videosu yok o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 Dakikan vardır diye Düsünüyorum

Güzel yapıyor mu hocam

güzel yapıyor yani ilk kez kullanıyoruz başka bir yerde içmedik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri