Öneri Laptop Önerir misiniz?

Ama yüksek performans isteyen mühendislik uygulamaları da var. Ryzen işlemci almaya özen gösterin. 4600H'ın altına düşmeyin.

11300h çok ısınan bir işlemci değil.
Sorun işlemciden kaynaklı değil. İntel işlemcisi olan Pavilionlarda başka bir tasarım kullanılıyormuş ve bu yüzden ısınıyorlarmış. Diye biliyorum.

@Techno08
16 ram olursa daha iyi olur ya. 8 ram artık düşük kalıyor.

Sorun işlemciden kaynaklı değil. İntel işlemcisi olan Pavilionlarda başka bir tasarım kullanılıyormuş ve bu yüzden ısınıyorlarmış. Diye biliyorum.

pavilionların iki tasarımı var ikisinde de sorun yok yenilerinde en azından. Ha 10750h cehennem gibi yanıyor orası ayrı

11300h çok ısınan bir işlemci değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Harley Quinn❖ gel ankamall’da bakalım laptoplara mediamarktta falan vardır ona göre karar verirsin knk
Kendime almıcam ya bi akrabam istedi de. İnternetten alıcaz. Hatta önce şu laptop iyi mi diye sordu.

Kendime almıcam ya bi akrabam istedi de. İnternetten alıcaz. Hatta önce şu laptop iyi mi diye sordu.

1 ay sonra fırın yerine kullanılabilir. Kullanışlı.

Victus almayın sallanma sorunu var onda .masaya koyunca normalden çok daha uzun süre boyunca ekran sallaniyor

anakart değişimi garantili doğalgaz kazanı badcalibur. Akrabanız bu kadar pahalı tost makinesini be yapacak hocam?

akrabanızın cs valoyla işi yoksa @FPU/CACHE hocamın attığını alsın hocam işlemciden dolayı

anakart değişimi garantili doğalgaz kazanı badcalibur. Akrabanız bu kadar pahalı tost makinesini be yapacak hocam?

akrabanızın cs valoyla işi yoksa @FPU/CACHE hocamın attığını alsın hocam işlemciden dolayı
Laptop konusunda bilgisi yok işte bana danıştı bende size danıştım.
Şöyle 16 ram li rtx 3050 li bi laptop var mı? Depolama 500 GB yetermiş sordum.

@Techno08
Depolaması az bunların ama bir de 8 ram var.
@Techno08 Senin attığın daha iyi gibiydi sadece 16 ram olsaymış iyi olurmuş

16 gb ve 3050 zor.
Hocam o zaman 16 ram ve 1650ti lı var mı?

Geri