Neler Yeni

Yardım İlandaki araçlar için yorumunuz nedir?

basgan

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
75000
Merhaba, aşağıdaki araçlar için yorumunuz nedir? 75k bütçe (pazarlık vs.) için hangisi, neden tercih edilir? Teşekkür ederim :)

Clio yan yatmış
Kia da da temizlik amaçlı 4 parça boya saçma geldi temizlik amaçlı istiyorsan komple boyarsın sonuçta
Az yakması emsallerine göre daha temiz olması ve nispeten motorundan kaynaklı punto derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yan yatmış nereden derseniz ya sol önden ağır kaza yaptı tavana kadar kastı ya da yan yattı ezildi
Başka bir açıklaması yok çünkü

Clio yan yatmış
Kia da da temizlik amaçlı 4 parça boya saçma geldi temizlik amaçlı istiyorsan komple boyarsın sonuçta
Az yakması emsallerine göre daha temiz olması ve nispeten motorundan kaynaklı punto derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yan yatmış nereden derseniz ya sol önden ağır kaza yaptı tavana kadar kastı ya da yan yattı ezildi
Başka bir açıklaması yok çünkü
clio için tespitiniz yüksek ihtimalle doğru.
kia da detaylı fotoğraf ve ekspertiz raporunu isteyeceğim.
değerlendirmeniz için teşekkür ederim :)

Clio arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimalla soldan bir kazası var Ben fiat sevmem ondan dolayı Kia derdim çünkü Kia Rio efsane bir araçtır motoru hele 1.5 olursa tadından yenmez içi zaten yeni gibi temizini bulursan kaçırma.

Clio arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimalla soldan bir kazası var Ben fiat sevmem ondan dolayı Kia derdim çünkü Kia Rio efsane bir araçtır motoru hele 1.5 olursa tadından yenmez içi zaten yeni gibi temizini bulursan kaçırma.
21 gün olmuş ya araba almıştır ya da bu araçlar satılmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,438
Üyeler
173,377
Son üye
regalo
Geri