DoğruYoldayımPekiYaSiz
80+ Bronze
Dahası
Dostlar bugün sizlerle paylaşacağım teknik rastgele şansa bulduğum bir teknik ; o yüzden fotoğraflarını çekip daha iyi bir konu hazırlayamadım ama önemli olan konunun görünüşünden öte işlevi o yüzden konuyu açmaya karar verdim. Bedava 30tl üst limitli yemek yemek için yapmanız gerekenler aşağıda sıraladım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- Yeni bir yemeksepeti hesabı oluşturun ve telefonu doğrulayın.
Ara bilgilendirme- Yemek Sepeti yeni kullancılara kullanması bedava olan ilk siparişe özel ENFES30 kodu vermekte.
2- Adresini kayıt ettikten sonra bölgeniz kapmasında olmayan bir restorandan ENFES30 kodunu kullanarak alt limiti 50tl olan bir sipariş verin
3- Siparişi verdikten sonra beklemeniz gerekiyor. Restoran siprarişi aldıktan 3-5 dakika içerinden bölge kapsamı dışında olduğu için siparişi iptal ediyor ve Yemek Sepeti tarafından aranarak bilgilendiriliyorsunuz.
4- Sipariş iptal olduktan sonra canlı desteğe ulaşarak ; ''Siparişim iptal oldu ve ENFES30 kodum gitti başka bir restorandan sipariş yaparken kullanamıyorum hata alıyorum'' diyip canlı desteğin vereceği cevabı beklemeniz gerekmekte.
5- Görevli size 30 Türk Liralık Alt Limitsiz bir kod vermekte.
6- Verdiği kod ile kendi bölgenizde restorandan siparişini görevlinin vereceği kod ile sağlayın ve bekleyin.
7- AFİED
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- Yeni bir yemeksepeti hesabı oluşturun ve telefonu doğrulayın.
Ara bilgilendirme- Yemek Sepeti yeni kullancılara kullanması bedava olan ilk siparişe özel ENFES30 kodu vermekte.
2- Adresini kayıt ettikten sonra bölgeniz kapmasında olmayan bir restorandan ENFES30 kodunu kullanarak alt limiti 50tl olan bir sipariş verin
3- Siparişi verdikten sonra beklemeniz gerekiyor. Restoran siprarişi aldıktan 3-5 dakika içerinden bölge kapsamı dışında olduğu için siparişi iptal ediyor ve Yemek Sepeti tarafından aranarak bilgilendiriliyorsunuz.
(Süre restorana göre değişiklik gösterebilir önemli olan
bölge dışında bir restorandan sipariş vermeniz.)
4- Sipariş iptal olduktan sonra canlı desteğe ulaşarak ; ''Siparişim iptal oldu ve ENFES30 kodum gitti başka bir restorandan sipariş yaparken kullanamıyorum hata alıyorum'' diyip canlı desteğin vereceği cevabı beklemeniz gerekmekte.
5- Görevli size 30 Türk Liralık Alt Limitsiz bir kod vermekte.
( Bu görevliye göre değişme olasılığı var direkt alt limitli 30tlik kod verme ihtimali olsada bu ihtimal %10-15 denemenizde her türlü fayda var.
6- Verdiği kod ile kendi bölgenizde restorandan siparişini görevlinin vereceği kod ile sağlayın ve bekleyin.
7- AFİED
Kanıt ilham aldığım konu https://forum.donanimarsivi.com/konu/yemeksepeti-beni-dava-eder-mi.450795/ thx cddbrn
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: