Gamepower Night stalker alınır mı?

Kesteko

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
36
Reaksiyon skoru
11,991
Bu mouse hoşuma gitti ancak bu fiyata daha iyi mouselar var mıdır? Lütfen 40 50 daha koy şunu al demeyin bütçem bu kadar şimdiden teşekkürler

Bence fena değil alınabilir, ama yakın fiyatlara Ursa da düşünebilirsiniz.

G102 alınabilir bu fiyata.
Hocam g102 ile arasında 40 tl fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki 150 160 tl civarı ne düşünülebilir?

Kullanıyorum. Çok iyi bir mouse. Alabilirsin.

o fiyatta alınabilecek en iyi fare g102
G102,

El Desteği yok,
2 buton daha az yani 5 Buton,
Resmi sitesinde sensör yazmıyor veya ben göremedim,
Program üzerinden kontrol edilemiyor,
RGB'si daha az RGB Önemliyse :D,
Makro özelliği yok galiba, sitesinde yazmıyor.

G102,

El Desteği yok,
2 buton daha az yani 5 Buton,
Resmi sitesinde sensör yazmıyor veya ben göremedim,
Program üzerinden kontrol edilemiyor,
RGB'si daha az RGB Önemliyse :D,
Makro özelliği yok galiba, sitesinde yazmıyor.
Sensör olarak Mercury kullanıyor orta düzey bir sensör, GP avago 3050 kullanıyor giriş seviyesi bir sensör eğer elin küçük-orta ise g102 alınabilecek en iyi fare sonuç olarak iş sensörde bitiyor farede 30 tuş olsada MOBA oynamadıktan sonra mantığı yok el desteği olması artı sayılabilir ama ben sevmiyorum şahsen el destekli fareleri

Sensör olarak Mercury kullanıyor orta düzey bir sensör, GP avago 3050 kullanıyor giriş seviyesi bir sensör eğer elin küçük-orta ise g102 alınabilecek en iyi fare sonuç olarak iş sensörde bitiyor farede 30 tuş olsada MOBA oynamadıktan sonra mantığı yok el desteği olması artı sayılabilir ama ben sevmiyorum şahsen el destekli fareleri
Night Stalker ile sensörü aynı. Bu arada benim 7 Tuş dedim şunlar,
Sol click,
Sağ click,
DPI Arttırma,
DPI Azaltma,
Geri gelme,
İleri gitme.

Yalnız bu tuşlara istediğin bir şey atayabiliyorsun. Mesela İleri gitmeye W Tuşu atayabilirsin. Veya Ses açma.

Night Stalker ile sensörü aynı. Bu arada benim 7 Tuş dedim şunlar,
Sol click,
Sağ click,
DPI Arttırma,
DPI Azaltma,
Geri gelme,
İleri gitme.

Yalnız bu tuşlara istediğin bir şey atayabiliyorsun. Mesela İleri gitmeye W Tuşu atayabilirsin. Veya Ses açma.
aynı sensöre sahip değiller gamepower avago 3050 giriş seviyesi bir sensöre sahip g102 mercury adında orta seviye bir sensöre sahip tuşlar programlanabiliyor bir farede en önemli şeyin sensör olduğunu unutmamak lazım. Bir de ekstra tuşları moba oyunları dışında kullanmak imkansıza yakın şahsen bir farenin tuşlarından çok sensörüne daha çok önem veririm çünkü fareyi fare yapan sensörü

aynı sensöre sahip değiller gamepower avago 3050 giriş seviyesi bir sensöre sahip g102 mercury adında orta seviye bir sensöre sahip tuşlar programlanabiliyor bir farede en önemli şeyin sensör olduğunu unutmamak lazım. Bir de ekstra tuşları moba oyunları dışında kullanmak imkansıza yakın şahsen bir farenin tuşlarından çok sensörüne daha çok önem veririm çünkü fareyi fare yapan sensörü
1) Farenin sensörü iyi şuan memnunum
2) Hissiyatı çok iyi
3) Click sesleri bile çok iyi
4) Dediğim gibi tuşlara istediğini atayabiliyorsun. Ben Ses açmayı atadım mesela.

Programlanabiliyor derken kastın nedir?

Ganepower Icarus kullanıyorum. Night Stalker'ı da tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri