Protein Ocean Good Night Alınır mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar dostlar,
12.sınıfım yoğun bir programa sahibim,Vücudumu dinlendirebilmek ve daha bir çok yarar için uyku verimimi arttırnaya çalışıyorum.
Protein Ocean lansmana Good Night diye bir supplement çıkarmış,bir süre madde ve en önemlisi çinko magnezyum var.
Sizce alınır mı.
Şimdiden teşekkürler :)

Çok detaylı bir bilgim yok lakin bu tarz ürünlerin çok fazla işe yaradığını düşünmüyorum protein tozu kreatin okeyde kalan supplementlere çok fazla ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum gidip bi sağlık ocağına kan tahlili yaptır sonrasında çinko magnezyum b12 d vit vs takviyesi alman daha iyi olur

Çok detaylı bir bilgim yok lakin bu tarz ürünlerin çok fazla işe yaradığını düşünmüyorum protein tozu kreatin okeyde kalan supplementlere çok fazla ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum gidip bi sağlık ocağına kan tahlili yaptır sonrasında çinko magnezyum b12 d vit vs takviyesi alman daha iyi olur
Diger içerdiklerini bilmiyorumda zn ve mg olması iyi değil mi?

Selamlar dostlar,
12.sınıfım yoğun bir programa sahibim,Vücudumu dinlendirebilmek ve daha bir çok yarar için uyku verimimi arttırnaya çalışıyorum.
Protein Ocean lansmana Good Night diye bir supplement çıkarmış,bir süre madde ve en önemlisi çinko magnezyum var.
Sizce alınır mı.
Şimdiden teşekkürler :)
Hocam valla magnezyum oranı çok yüksek biriyim ve denilenler doğru,magnezyum mükemmel uyutuyo. Özellikle sporla birlikte vs olunca sabah pamuk gibi kalkıyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,049
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri