450 tl bütçeye klavye önerisi

K3 Pro'da sıkıntı yaşayan çok insan vardı. Fakat alıp şansınızı deneyebilirsiniz, monster'in müşteri hizmetleri mağdur etmez.

K3 Pro'da sıkıntı yaşayan çok insan vardı. Fakat alıp şansınızı deneyebilirsiniz, monster'in müşteri hizmetleri mağdur etmez.
hocam kaç aydır klavye bakıyorum bıktım kumara bakıyım diyorum bazıları wa tuşları basmama sıkıntısı çıkıyor diyo sonra bunu önerdiler bundada bu sorunlar çıktı 1 klavyede düzgün olmazmı ya 150 tl bütçeyle başlamıştım 450 tl ye kadar çıktı bismillah

hocam kaç aydır klavye bakıyorum bıktım kumara bakıyım diyorum bazıları wa tuşları basmama sıkıntısı çıkıyor diyo sonra bunu önerdiler bundada bu sorunlar çıktı 1 klavyede düzgün olmazmı ya 150 TL bütçeyle başlamıştım 450 TL ye kadar çıktı bismillah
Teknoloji şans işi dostum.
Binlerce insanın sorun yaşadığı ogre modelini kullanıyorum. Bir kere bile ciddi bir sorun yaşamadım.

Teknoloji şans işi dostum.
Binlerce insanın sorun yaşadığı ogre modelini kullanıyorum. Bir kere bile ciddi bir sorun yaşamadım.
bendede warlock var valorantta silahı yere atıyo bazen fivemde kendi kendine arabadan felan atlıyo bıktım alırkende övüyolardı youtube da klavyeyi

bendede warlock var valorantta silahı yere atıyo bazen fivemde kendi kendine arabadan felan atlıyo bıktım alırkende övüyolardı youtube da klavyeyi
Her bilgiyi youtube üzerinden alma dostum.
Forumlardan daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsin, daha çok kullanıcı yorumu var çünkü.

Forumlardan daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsin, daha çok kullanıcı yorumu var çünkü.
ondan zaten üye oldum buraya bu arada katılım tarihlerimiz aynıymış yeni gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka bide kumaramı sence yoksa pusat k 3 mü

ondan zaten üye oldum buraya bu arada katılım tarihlerimiz aynıymış yeni gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka bide kumaramı sence yoksa pusat k 3 mü
Kumara'nın switch markası hakkında gaming gen üzerinde cheryy mx yazıyor fakat ne kadar doğru bilemedim açıkçası.
Eğer cherry ise tabi ki kumara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,068
Üyeler
194,814
Son üye
muratwkeje
Geri