kdrtlp
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
- Bütçe
- 450
selamlar max 450 tl bütçem var https://www.monsternotebook.com.tr/pusatklavye/monster-pusat-k3-pro/ ben bu klavyeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
hocam kaç aydır klavye bakıyorum bıktım kumara bakıyım diyorum bazıları wa tuşları basmama sıkıntısı çıkıyor diyo sonra bunu önerdiler bundada bu sorunlar çıktı 1 klavyede düzgün olmazmı ya 150 tl bütçeyle başlamıştım 450 tl ye kadar çıktı bismillahK3 Pro'da sıkıntı yaşayan çok insan vardı. Fakat alıp şansınızı deneyebilirsiniz, monster'in müşteri hizmetleri mağdur etmez.
Teknoloji şans işi dostum.hocam kaç aydır klavye bakıyorum bıktım kumara bakıyım diyorum bazıları wa tuşları basmama sıkıntısı çıkıyor diyo sonra bunu önerdiler bundada bu sorunlar çıktı 1 klavyede düzgün olmazmı ya 150 TL bütçeyle başlamıştım 450 TL ye kadar çıktı bismillah
bendede warlock var valorantta silahı yere atıyo bazen fivemde kendi kendine arabadan felan atlıyo bıktım alırkende övüyolardı youtube da klavyeyiTeknoloji şans işi dostum.
Binlerce insanın sorun yaşadığı ogre modelini kullanıyorum. Bir kere bile ciddi bir sorun yaşamadım.
Her bilgiyi youtube üzerinden alma dostum.bendede warlock var valorantta silahı yere atıyo bazen fivemde kendi kendine arabadan felan atlıyo bıktım alırkende övüyolardı youtube da klavyeyi
ondan zaten üye oldum buraya bu arada katılım tarihlerimiz aynıymış yeni gördümHer bilgiyi youtube üzerinden alma dostum.
Forumlardan daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsin, daha çok kullanıcı yorumu var çünkü.
kanka bide kumaramı sence yoksa pusat k 3 müHer bilgiyi youtube üzerinden alma dostum.
Forumlardan daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsin, daha çok kullanıcı yorumu var çünkü.
Kumara'nın switch markası hakkında gaming gen üzerinde cheryy mx yazıyor fakat ne kadar doğru bilemedim açıkçası.ondan zaten üye oldum buraya bu arada katılım tarihlerimiz aynıymış yeni gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka bide kumaramı sence yoksa pusat k 3 mü