SemyH 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 44 3 Ekim 2021 #1 Herkese merhaba elimde şu an f541uj go509t laptop var bataryası öldüğü için sıfır orijinal batarya almak istiyorum alabileceğim yer var mıdır batarya 3cell 36wh olarak girilmiş kutusunda
Herkese merhaba elimde şu an f541uj go509t laptop var bataryası öldüğü için sıfır orijinal batarya almak istiyorum alabileceğim yer var mıdır batarya 3cell 36wh olarak girilmiş kutusunda
yureksyz Cezalı 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 4,786 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 4,413 3 Ekim 2021 #2 Servisine ulaşın. Onun dışında orijinal bulmanız biraz zor.
SemyH 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 44 3 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yureksyz yazmış: Servisine ulaşın. Onun dışında orijinal bulmanız biraz zor. Devamı için tıklayın... garantisi bitti yine de hizmet verirler mi
yureksyz yazmış: Servisine ulaşın. Onun dışında orijinal bulmanız biraz zor. Devamı için tıklayın... garantisi bitti yine de hizmet verirler mi
yureksyz Cezalı 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 4,786 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 4,413 3 Ekim 2021 #4 SemyH yazmış: garantisi bitti yine de hizmet verirler mi Devamı için tıklayın... Ücret karşılığında belki.
SemyH yazmış: garantisi bitti yine de hizmet verirler mi Devamı için tıklayın... Ücret karşılığında belki.
M mesut3467 80+ Bronze Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 972 Reaksiyon skoru 569 3 Ekim 2021 #5 Orijinal olsun istiyorsan internettekilere güvenme arkadaşın yazdığı gibi yetkili servis orjinali temin eder. Fakat fiyat biraz tuzlu olabilir.
Orijinal olsun istiyorsan internettekilere güvenme arkadaşın yazdığı gibi yetkili servis orjinali temin eder. Fakat fiyat biraz tuzlu olabilir.
SemyH 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 44 3 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Mesut Çakıroğlu yazmış: Orijinal olsun istiyorsan internettekilere güvenme arkadaşın yazdığı gibi yetkili servis orjinali temin eder. Fakat fiyat biraz tuzlu olabilir. Devamı için tıklayın... bi arayacağım fiyat verirler umarım Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 3 Ekim 2021 https://urun.n11.com/batarya-pil/or...cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel Bunu buldum orijinal batarya ile resimdeki batarya aynı ama orijinal olduğu meçhul ve diğer bataryalara göre arada 2 fiyat farkı var çakma yani yan sanayi diye adlandırılan bataryalara 150 170 tl arası deniyor
Mesut Çakıroğlu yazmış: Orijinal olsun istiyorsan internettekilere güvenme arkadaşın yazdığı gibi yetkili servis orjinali temin eder. Fakat fiyat biraz tuzlu olabilir. Devamı için tıklayın... bi arayacağım fiyat verirler umarım Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 3 Ekim 2021 https://urun.n11.com/batarya-pil/or...cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel Bunu buldum orijinal batarya ile resimdeki batarya aynı ama orijinal olduğu meçhul ve diğer bataryalara göre arada 2 fiyat farkı var çakma yani yan sanayi diye adlandırılan bataryalara 150 170 tl arası deniyor