benim telefonun wifisinin yaninda da ünlem var ama gayet hızlı hatta normalden de hızlı şuanİnternetlere erişemiyorum mobil olsun wifi olsun bir sıkıntı var gibi haberlere de baktım net bazen gelip bazen gidiyor normalda 45 mbps almama rağmen sanki şuan 1 mbps alıyormuş gibi çalışıyorlar sizce sorun nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Triss Merigold komik olan ne ?
Kişisel algılama. Aynı akşam açılan 500. falan konu anasayfaya baksan sende gülersin@Triss Merigold komik olan ne ?
İnternet bağlantım olmasına rağmen Valorant, Steam'e giremiyorum sebebi bu olabilir mi?İnternetlere erişemiyorum mobil olsun wifi olsun bir sıkıntı var gibi haberlere de baktım net bazen gelip bazen gidiyor normalda 45 mbps almama rağmen sanki şuan 1 mbps alıyormuş gibi çalışıyorlar sizce sorun nedir ?
İnstagram Whatsapp'a da girmiyor.İnternetlere erişemiyorum mobil olsun wifi olsun bir sıkıntı var gibi haberlere de baktım net bazen gelip bazen gidiyor normalda 45 mbps almama rağmen sanki şuan 1 mbps alıyormuş gibi çalışıyorlar sizce sorun nedir ?
facebook serverlarında sıkıntı var büyük ihtimalleİnstagram Whatsapp'a da girmiyor.