aynen knk çökmüş hepsi bende kıza yazdıydım ödev için niye cevap vermiyor diyomİnternetlere erişemiyorum mobil olsun wifi olsun bir sıkıntı var gibi haberlere de baktım net bazen gelip bazen gidiyor normalda 45 mbps almama rağmen sanki şuan 1 mbps alıyormuş gibi çalışıyorlar sizce sorun nedir ?
Siber Saldırı var kardeşimİnternetlere erişemiyorum mobil olsun wifi olsun bir sıkıntı var gibi haberlere de baktım net bazen gelip bazen gidiyor normalda 45 mbps almama rağmen sanki şuan 1 mbps alıyormuş gibi çalışıyorlar sizce sorun nedir ?
Azerbaycan da da internet sorunu yaşanıyor kardeşimWhatsApp, Instagram, Facebook
Dünya geneli çökmüş
Türk Telekom da Türkiye geneli sorun yaşıyormuş
Siber Saldırı var kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Azerbaycan da da internet sorunu yaşanıyor kardeşim
sorun internette değil insta ve whatsappta
Valla arkadaşın dediğine göre hareket ediyordum ama bazı şeyler yanlış biliyor sanırım mevki yüksek bir şey bilir dedik yalancı çıkartıcak bizi sanırımSiber saldırı yok dünya genelinde bir çöküntü var her çöküntüyü siber saldırıya bağlamayın gına geldi valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternette de var sorun foruma bile zor giriyorum sağlayıcı müşteri hizmetlerini aradım onlarda dahi altyapı sorunları varmış
Bu ne abi eskiden yaşadığım altyapı sorununa ne kadar çok benziyor. Altyapı yüzünden 1.5-2 yıl internetsiz kalmıştım. Yine taş devrine döndük...
Valla arkadaşın dediğine göre hareket ediyordum ama bazı şeyler yanlış biliyor sanırım mevki yüksek bir şey bilir dedik yalancı çıkartıcak bizi sanırım