windows 7 home iso dosyasını atarmısnız

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,598
eski pc ye kurucam win 8.1 kurdum da çok kasıyor bu yüzden win7 starter kurmak istiyorum düşük sistemler için iyi oldunu felan söylüyorlar sistem şu pc zaten sadece zoomdan derse girilicek ve öyle youtube tan video felan izlenicek o yüzden 8.1 gerek yok yavaş oluyor sistem bana sistemi hiç yormıcak işletim sistemi lazım öyle güncelleme vs gerek yok
(win 7 home 32 bit iso dosyasıda olur fakat crekli ve de tecnhopat taki iso olmasın onu indirmiyor sorunlu sanırım)

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleme:
starterda duvar kağıdı bile değiştiremiyorsun. home basic kur en azından.

starterda duvar kağıdı bile değiştiremiyorsun. home basic kur en azından.
ya hocam nabıcam duvar kağıdını istemiyorum sistemi en az yorucak işletim sistemi lazım bana

ya hocam nabıcam duvar kağıdını istemiyorum sistemi en az yorucak işletim sistemi lazım bana
aralarında bir fark olmaz performans olarak. ben şöyle linkleri bırakayım da, starter bulan varsa onu da atsın.

aralarında bir fark olmaz performans olarak. ben şöyle linkleri bırakayım da, starter bulan varsa onu da atsın.
o zaman home kurayım

Ultimate indir o kasmaz starter kurmaya bile deymez cidden.
EDİT : diğer sürümlerde olabilir home gibi

hocam direk ıso kendisi yokmu burda hash doğrulamarı felan yapılması gerekiyor şimdi onlarla uğraşamıcam direk bana iso dosyasını indirip usb atıp kurmak istiyorum

hocam direk ıso kendisi yokmu burda hash doğrulamarı felan yapılması gerekiyor şimdi onlarla uğraşamıcam direk bana iso dosyasını indirip usb atıp kurmak istiyorum
Attığım sayfadaki linklere tıklayınca otomatik olarak iso iniyor zaten. istediğin sürümün üzerine bas yeter.

Starter kullanılmaz. Premium kur.

Attığım sayfadaki linklere tıklayınca otomatik olarak iso iniyor zaten. istediğin sürümün üzerine bas yeter.
indirirken sorun çıkartıyor çok yavaş iniyor 100mps likn internette 240kb iniyor ve de duruyor hata veriyor başka varmı win7 home 32bit

indirirken sorun çıkartıyor çok yavaş iniyor 100mps likn internette 240kb iniyor ve de duruyor hata veriyor başka varmı win7 home 32bit
IDM kullan 60mbps internet ile gayet hızlı indiriyor.

bu sitede orjinal wn7 var
hiçbir win 7 inmiyor orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IDM kullan 60mbps internet ile gayet hızlı indiriyor.
ya mesele google değil linkle alakalı hata vceriyor indirirken

Geri