-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
sorum yujkarıda
Mobil uygulamasından.
Burdan da bakılabiliyor olması lazım giriş yapıp.başka yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sitesinden vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalın 35Mbps'ye kadar limitsiz Fiber (H) diyor bu H nedir? Benim internet Vdsl o nasıl oluyorBurdan da bakılabiliyor olması lazım giriş yapıp.
Türk Telekom Online İşlem Merkezi
Türk Telekom Online İşlem Merkezionlineislemler.turktelekom.com.tr
Maalesef bu konuda bilgim yokYalın 35Mbps'ye kadar limitsiz Fiber (H) diyor bu H nedir? Benim internet Vdsl o nasıl oluyor?
H hipernet oluyor diye biliyorum.Yalın 35Mbps'ye kadar limitsiz Fiber (H) diyor bu H nedir? Benim internet Vdsl o nasıl oluyor?
ne farkı varH hipernet oluyor diye biliyorum.
Fiber'in altı adsl'nin üstü gibi bir şey işte genelde 16-35mbps arası için kullanılıyor Türk Telekomdane farkı var
Vdsl fiber yani bi nevi.ne farkı var
100mbps altyapı var aslında bizdeadsl - 8 mb- 16mb (eski telefon hattından verdikleri hız)
vdsl - 24mb - 35mb ...... 100mb arası (Hipernet dedikleri) - ( dışarda beyaz dolaplar gördüğün. üstünde türk telekom yazar onlara bağlıdır hatlar.) dolaba kadar fiber gelir - ordan evlere bakırla dağıtılır. - bakır direk sizin eve gelmez. 5 evi tek kablo çekmiş olabiliyorlar. hız düşük gelmesi ondan sebeb olabiliyor. çok fazla kişi kulanıncada olabiliyor.
fiber - 100 mb veriliyor en yüksek. daha fazla paran varsa daha fazla alırsn
türkiye standartları böyle sunuyor paketleri
adsl upload 1
vdsl upload 6 - 8 arası veriliyor türknet kullanıyorum 99.90 TL vdsl: 75 - 8 ne hız alırsan al anı fiyat.