INCA ŞANS ÇARKI Play Store da!

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
(Konuyu nereye açacağımı bilemedim) Bir ara konusu açılmıştı bu uygulama hakkında. Sonrasında uygulama hacklenmişti ama düzeltilmiş ve uygulama play store a çıkmış. Her hafta belirli günlerde çark çevirip ücretsiz ürün kazanabilirsiniz. Kazandığınız üründen sonra çıkan ekranı ss alıp incanın müşteri hizmetlerine atıyorsunuz, çarkı çevirdiğiniz e postayı yazıyorsunuz sonra adresinizi yazıp gönderiyorsunuz. Merak etmeyin güvenilir ben bardak kazanmıştım ve geldi, başkalarına da geldi.
1633970385276.png

NOT!: ÇARK SADECE HAFTASONLARI DÖNDÜRÜLÜYOR!!!

Son düzenleme:
Sadece hafta sonları çevriliyormuş 🙄

(Konuyu nereye açacağımı bilemedim) Bir ara konusu açılmıştı bu uygulama hakkında. Sonrasında uygulama hacklenmişti ama düzeltilmiş ve uygulama play store a çıkmış. Her hafta belirli günlerde çark çevirip ücretsiz ürün kazanabilirsiniz. Kazandığınız üründen sonra çıkan ekranı ss alıp incanın müşteri hizmetlerine atıyorsunuz, çarkı çevirdiğiniz e postayı yazıyorsunuz sonra adresinizi yazıp gönderiyorsunuz. Merak etmeyin güvenilir ben bardak kazanmıştım ve geldi, başkalarına da geldi.
Alıntıyı görüntüle
çark aktif değil diyor bende

Geçenkinde hiçbir şey alamamıştım şimdi inş bir şeyler koparırız.

Ben kupa almıştım hala kullanıyorum. Bedava olması ayrı tatlı.

herkese klavye çıkmaya başlayınca hemen hacklendi yalanını saldılar ortaya. bu saatten sonra bu markaya kim nasıl güvensin ????

''ÇARK AKTİF DEĞİL'' diyor yine yalanmış.

Geri