Garip hissettiğiniz anlar

Uygunsuz dil
2013 yazında taktım çantayı sırtıma, o kadar çok şehir gezdim ki. Hepsine de şehirlerarası otobüsle gittim. Çok yorucu geçti. Bazı gecelerin tamamı yolda geçiyordu, uykumu otobüste alıyordum. O gecelerden birinde sıçrayarak bir uyandım, dedim “ben neredeyim? bu otobüs nereye gidiyor? ben nerede inecektim? bugün günlerden ne?” diye panik yaptım. Kısa süreli hafıza kaybı yaşamış gibi oldum. Sonra sakince düşününce geçti ve her şeyi hatırladım. Ama o 1-2 dakika boyunca çok garip hissetmiştim.

Sabah uyandığımda böyle halının bi noktasına gözümü dikip bir şeyler düşünmeye çalışıyorum o an çok garip bi an işte

Hayat 5 saniyeliğine çok güzel oluyor o 5 saniye senden mutlu insan yok. Süre bitince ben ne yaptım diye pişman oluyorsun.
Aslında bu dünya ve diğer dünya hayatının özeti. Bu dünyada mutlu olacağın süre o 5 saniye, hemen sonrasında mutsuz olacağın sonsuz uzunlukta bir zaman dilimi var.

Sizin için çok abartı gelebilir ama yaşandı:
Bir keresinde namaz kılamadığım için ağlayacak gibi olmuştum.

Bir de çocukken sobanın üstüne az daha düşüyordum. O an anlamadığım şekilde vücudum kaskatı kesildi ve sanki biri beni arkadan tuttu. O an koruyucu meleklerini hissetmiş gibi oldum. Aynı hissi bir kere metronun arasında (iki vagon arası) düşecekken yaşadım. Hayatımda iki kere.

Üç karabasan. Artık nasıl bilimle açıklarsanız açıklayın kanbasan falan mı dersiniz, nefes alamıyordum öleceğimden emindim o an. Uykumdan bir anda uyanmıştım çok korkutucuydu.

Bu anlar benim için çok tuhaftı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,291
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri