Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 839
"tonbalığı labne bitter çikolata mısır pirinç"
Bunları karıştırıp mı yiyon, o nası bi mide öyle
mide yok direk bağırsağa iniyor"tonbalığı labne bitter çikolata mısır pirinç"
Youtube da kürekle timsahları vurup korkutan adam sen misin?Timsah döşü
ekmek tazeyse gayet güzel oluyor benceKola ekmek
Ev yemeklerini yerken hepsini tek 1 tabağa boşaltır baharatlar öyle yerim.Evet arkadaşlar herkesin yemeyi sevdiği garip şeyler vardır.
mesela birçok kişiye garip gelen ketçap mayonezli tavuk pilav gibi şeyler gibi gibi
ben başlayacağım
labne ketçap makarna yoğurt yerine labne bence çok daha iyi
aynı şekilde labne ketçap pilav tavuk
tonbalığı labne bitter çikolata mısır pirinç
keloğlandaki cadının kazananını bul karıştır ölümsüzlük iksirini bulursunEv yemeklerini yerken hepsini tek 1 tabağa boşaltır baharatlar öyle yerim.
sulu yemekleri karıştırmam genelde ya pilav fasulye ya da pilav nohut gibiEv yemeklerini yerken hepsini tek 1 tabağa boşaltır baharatlar öyle yerim.
gayet güzel oluyor hocam pirinç labne üstüne süzülmüş tonbalığı mısır karıştırıp en üste bitter paröaları bence gayet güzel arada bir gidiyor"tonbalığı labne bitter çikolata mısır pirinç"
okul zamanlarında yemekhanede bir çocuk vardı yoğurt ve kuruyu tek tabakta karıştırıp pilav üstüne döküp yerdisulu yemekleri karıştırmam genelde ya pilav fasulye ya da pilav nohut gibi
tercih meselesi de ben sulu yemekleri karıştırınca boğazımdan geçmiyor ya yoğurt üstte olacak benceokul zamanlarında yemekhanede bir çocuk vardı yoğurt ve kuruyu tek tabakta karıştırıp pilav üstüne döküp yerdi
Çorbalarını karıştırmam zaten ama taneli yemeklerin suyunu sevmiyom zaten onları susuz koyuyorum.sulu yemekleri karıştırmam genelde ya pilav fasulye ya da pilav nohut gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gayet güzel oluyor hocam pirinç labne üstüne süzülmüş tonbalığı mısır karıştırıp en üste bitter paröaları bence gayet güzel arada bir gidiyor