Tiktok bağımlısı oldum

Rvnl

80+
Reaksiyon skoru
341
Arkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamke :( Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Yapman gerekenler:
1-uygulamaya basılı tut
2-uygulamayı çöp kutusuna sürükle
3-silmek istediğinize emin misiniz sorusuna evet de
4-bitti artık tiktok bağımlısı değilsin
@Mehmet Yılmaz en iyi cevabı hak ettim gibi
1634142134175.png

Her TikTok açma isteği geldiğinde kendine zarar verebilirsin. Ceza sistemi ödül sisteminden daha iyidir. Ders çalışmadığında da kullanabilirsin.

Arkadaşlar yardım edin bir indireyim neymiş lan bu dedim indirmez olaydım son 1-2 haftadır tiktok bağımlısı oldum silemiyorum da. Kendim çekmiyorum ama sürekli aptalca şeyler izleme isteği duyuyorum. Kız arkadaşım tiktok mu izliyon dedi kıza rezil oldum. Biri gelince direkt kapatıyorum gittikten sonra çatıke pompake devamke :( Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Cozumu yok kardesim ben de ayni durumu yasiyorum. Sikinti yok pompake durum arti minibus durumbus

Yalnız gördüğüm en leş kitle be. 14-15 yaşında kızlar 2-3 tane 40 kilo zargana görünce "AllAhım NaSip oLURmu YhA?💍💍 " Yazıyor kusacam gari.
Yeni basladiysan oluyor oyle ya kpop fancam hesabi gordun mu engeli basican

• Beğen
Reaksiyonlar: Rvnl
Bir şeyi bu kadar yapmak istemeyip de yapan bir seni görüyorum, yaptığına göre de belli ki içinde bir yerlerde istiyorsun.

Bir şeyi bu kadar yapmak istemeyip de yapan bir seni görüyorum, yaptığına göre de belli ki içinde bir yerlerde istiyorsun.
Can sıkıntısı bir nevi be kanka. Kaliteli içerikde denk geliyor arada ama tek tük işte. Samanlıkta iğne aramak gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,316
Üyeler
186,603
Son üye
Burak29
Geri