MotionlessINWhite
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,521
Acaba banka kartı kısmına ön ödemeli kartımı girsem kabul edilir mi? Papara kartımı girmeyi düşünüyorum da.
Öncelikle banka kartı girmek zorunda değilsin. Ben girmedim.Acaba banka kartı kısmına ön ödemeli kartımı girsem kabul edilir mi? Papara kartımı girmeyi düşünüyorum da.
Hocam selfieli doğrulama yapıyoruz 10 dk sonra tekrar doğrulama yapma kısmı geliyor mailde hiç bişey yokArkadaşlar sorularınızı bana sorun cevaplayayım. Ben doğrulama yapıp çektim parayı süreç hakkında bilgi sahibiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle banka kartı girmek zorunda değilsin. Ben girmedim.
Eğer selfie doğrulamasını yaptıysan bilgisayardan giriş yapıp 2. tier doğrulamanın onaylanıp onaylanmadığına bak. Onaylandıktan sonra bir süre daha bekleme listesinde yer alıyorsun ondan sonra testlere giriş hakkı kazanıyorsun. Bu süre içinde de uygulamada kimlik doğrulaması yapın diyor. Tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bir kere yapıp bekleyeceksiniz.Hocam selfieli doğrulama yapıyoruz 10 dk sonra tekrar doğrulama yapma kısmı geliyor mailde hiç bişey yok
Evet bekleyeceksiniz. Ödeme yöntemi eklemek zorunlu değil.Alıntıyı görüntüle
Şimdi benim kimliğim tam doğrulandı mı?
Bekleme listesindesiniz
hak sahibi olup olmadığınız konusunda size bildirim göndereceğiz. Ardından sıra para kazanmanıza gelecek.
Ha tamam, bekleyeceğiz anlasılan.
Doğruladım. Doğrulama ekranı böyle.Eğer selfie doğrulamasını yaptıysan bilgisayardan giriş yapıp 2. tier doğrulamanın onaylanıp onaylanmadığına bak. Onaylandıktan sonra bir süre daha bekleme listesinde yer alıyorsun ondan sonra testlere giriş hakkı kazanıyorsun. Bu süre içinde de uygulamada kimlik doğrulaması yapın diyor. Tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bir kere yapıp bekleyeceksiniz.
Test bende çıkmıyor sadece paylaşma ekranı çıkıyor ne yapmam lazım doğruladım kimliğiDoğruladım. Doğrulama ekranı böyle.
Alıntıyı görüntüle
Bu da teste bastığım zaman:
Alıntıyı görüntüle
Ne yapmam lazım?