Coinbase 300TL Airdropu #1 (Her ders için güncellenecek)

Acaba banka kartı kısmına ön ödemeli kartımı girsem kabul edilir mi? Papara kartımı girmeyi düşünüyorum da.

Arkadaşlar sorularınızı bana sorun cevaplayayım. Ben doğrulama yapıp çektim parayı süreç hakkında bilgi sahibiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba banka kartı kısmına ön ödemeli kartımı girsem kabul edilir mi? Papara kartımı girmeyi düşünüyorum da.
Öncelikle banka kartı girmek zorunda değilsin. Ben girmedim.

Arkadaşlar sorularınızı bana sorun cevaplayayım. Ben doğrulama yapıp çektim parayı süreç hakkında bilgi sahibiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle banka kartı girmek zorunda değilsin. Ben girmedim.
Hocam selfieli doğrulama yapıyoruz 10 dk sonra tekrar doğrulama yapma kısmı geliyor mailde hiç bişey yok

Hocam selfieli doğrulama yapıyoruz 10 dk sonra tekrar doğrulama yapma kısmı geliyor mailde hiç bişey yok
Eğer selfie doğrulamasını yaptıysan bilgisayardan giriş yapıp 2. tier doğrulamanın onaylanıp onaylanmadığına bak. Onaylandıktan sonra bir süre daha bekleme listesinde yer alıyorsun ondan sonra testlere giriş hakkı kazanıyorsun. Bu süre içinde de uygulamada kimlik doğrulaması yapın diyor. Tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bir kere yapıp bekleyeceksiniz.

Kimliğimizi atmamızın bir sakıncası olmaz mı?

1634460899418.png

Şimdi benim kimliğim tam doğrulandı mı?

Bekleme listesindesiniz​

hak sahibi olup olmadığınız konusunda size bildirim göndereceğiz. Ardından sıra para kazanmanıza gelecek.

Ha tamam, bekleyeceğiz anlasılan.

Ne yapmam gerekiyor test için hiçbir yazı yok.
Screenshot_20211017_122548_com.coinbase.android.jpg

Eğer selfie doğrulamasını yaptıysan bilgisayardan giriş yapıp 2. tier doğrulamanın onaylanıp onaylanmadığına bak. Onaylandıktan sonra bir süre daha bekleme listesinde yer alıyorsun ondan sonra testlere giriş hakkı kazanıyorsun. Bu süre içinde de uygulamada kimlik doğrulaması yapın diyor. Tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bir kere yapıp bekleyeceksiniz.
Doğruladım. Doğrulama ekranı böyle.
1.png

Bu da teste bastığım zaman:
3.png

Ne yapmam lazım?

Geri