Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Var hocam. Yusuff#4097hocam dicordunuz var mı?
Var hocam. Yusuff#4097hocam dicordunuz var mı?
vallaha bir şey demem yanlış olur açıkcası bende onaydan sonra hemen geldi bazıları 2-3 gün beklemişortalama ne kadar bekleyeceğiz?
büyük bir borsa güvenilirGüvenilir mi?
ben yazdım zaten PC kısmını takip edip ulaşabilirsinHocam 1. görseldeki yere nasıl ulaştınız? Rica etsem link atabilir misiniz?
onun mevzusu bekleme listesinde olman telefonda onay istiyor değil mi?Bütün doğrulamaları yaptığım halde hala fotoğraflı doğrulama yapmamı istiyor. Ve 3D Secure satın alım limiti az. Beklemem mi gerek?
Alıntıyı görüntüle
Evet onay istiyor 2 level doğrulamayıda yaptım selfie falnda tamam sadece şuan soruları çözme kaldı ancak hallen bekliyoruzvallaha bir şey demem yanlış olur açıkcası bende onaydan sonra hemen geldi bazıları 2-3 gün beklemiş
büyük bir borsa güvenilir
ben yazdım zaten PC kısmını takip edip ulaşabilirsin
onun mevzusu bekleme listesinde olman telefonda onay istiyor değil mi?
bende de aynısını dıyor kımlık dogrulanıyor... aynen böyle çık gır yapıyorum yenıden kımlık fotografı selfie vs ıstıyorEvet onay istiyor 2 level doğrulamayıda yaptım selfie falnda tamam sadece şuan soruları çözme kaldı ancak hallen bekliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan ödül kazanmak için fotoğrafınızı yüklemeniz lazım yazıyor tıklıyorum fotoğraflı kimliğinizi onaylayın yazıyor
ekledımVar hocam. Yusuff#4097
bende de aynısını dıyor kımlık dogrulanıyor... aynen böyle çık gır yapıyorum yenıden kımlık fotografı selfie vs ıstıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekledım
hocam hemen derse başla yazıyorMesaj otomatik birleştirildi:
nerede hocam o dersler
derse başla dıyınce kımlık fotografı ve selfıe ıstıyor ve kımlık dogrulanıyor da kalıyor cık gır yapıp yenıden derse basla dıyınce yenıden kımlık fotografı ve selfıe ıstıyor sıkıntı mı var bendehocam hemen derse başla yazıyor
bizdede öyle beklicez hocamderse başla dıyınce kımlık fotografı ve selfıe ıstıyor ve kımlık dogrulanıyor da kalıyor cık gır yapıp yenıden derse basla dıyınce yenıden kımlık fotografı ve selfıe ıstıyor sıkıntı mı var bende
anladım hocam tesekkur ederım bekleyelım bakalımbizdede öyle beklicez hocam
rica ederim hocam 2 hesaptan bekliyoruz kardeşimleanladım hocam tesekkur ederım bekleyelım bakalım