Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Yunanlıların "İstanbul bizim şehrimiz" demesine neden oldunuz konuşma buradagerçi siz gitmeyin bence en son gittiğinizde ne yaptıklarını utançtan gazete yayınlayamamışlardı
marsilyaya dar mı ettiniz buna gülünür, strakosha kendi kalesine attı ordan 3 puan çıkardınızAvrupaya gittik, evet.
Lazio'yu yendik, Marsilya'ya Fransa'da sahayı dar ettik.
Grupta namalup lideriz.
Peki siz![]()
FVOL;SJNMBDXKLVN XCVKLN CVKLXN XCNKLVXCV NKLXCV NKEn azından gidip ülke puanın içine etmiyoruz ve ayrıca biz hakkımızla gidiyoruz sizin gibi şike ile değil.
Aah. bak geliştirmek dediğin ilk 11 başlayacağı bir takımda oynamaktır. Şöyle örnek vereyim. Sen Premier Lige git 2 maça çıkıp neyin gelişecek? Süper Ligde 30+ maça çıkıp fizik anlamında her şeyde güçleneceksin. Çin Liginden buraya gelmek farklı bir seviye katar adama. Sırf Fener diye boşuna laf yerleştirmeye yetinme. Futbol bilmediğin buradan anlaşılıyor.kendini gelistirmek icin uygun gordugu yer fenerbahce mi yoksa ben mi yanlıs anladım
Potansiyelli yetenekli bir stoper bu kadar basit kart görüp takımın gidişatını bu kadar değiştiremez bence.İzlediniz mi bilmiyorum fakat kendisi çok potansiyelli ve yetenekli bir stoper bu gün kötü bir maç çıkarması bunu değiştirmez
Al sana şl macı görmemişsindir
Daha takımları ile bilmiyor, o Lazio canım benim.marsilyaya dar mı ettiniz buna gülünür strakosha kendi kalesine attı ordan 3 puan çıkardınız
Aah. bak geliştirmek dediğin ilk 11 başlayacağı bir takımda oynamaktır. Şöyle örnek vereyim. Sen Premier Lige git 2 maça çıkıp neyin gelişecek? Süper Ligde 30+ maça çıkıp fizik anlamında her şeyde güçleneceksin. Çin Liginden buraya gelmek farklı bir seviye katar adama. Sırf Fener diye boşuna laf yerleştirmeye yetinme. Futbol bilmediğin buradan anlaşılıyor.
Adamın hedefi kulübü basamak kullanmak.
Futbol ile iç içe olmadığın buradan belli.
Çok genç bir stoper kendisinin raporlarına baksaydın ara sıra böyle kazaları olduğunu bilirsinPotansiyelli yetenekli bir stoper bu kadar basit kart görüp takımın gidişatını bu kadar değiştiremez bence.
Aynen şimdi kaybol. Tokadı basınca susacaksın. Bir anda 3 BalotelliTAMAM ABİ