Ali Şansalan 3 Fenerbahçe 1

Avrupaya gittik, evet.
Lazio'yu yendik, Marsilya'ya Fransa'da sahayı dar ettik.
Grupta namalup lideriz.
Peki siz :D
marsilyaya dar mı ettiniz buna gülünür, strakosha kendi kalesine attı ordan 3 puan çıkardınız

En azından gidip ülke puanın içine etmiyoruz ve ayrıca biz hakkımızla gidiyoruz sizin gibi şike ile değil.
FVOL;SJNMBDXKLVN XCVKLN CVKLXN XCNKLVXCV NKLXCV NK

TMM ABİ 14 yıldır hakkınız yok mu yhaa tühhhhh max fb li
1634485228300.png

BRUHHHHHH

1634496030431.png

ALLAH ALLAH ALLAH SALDIR KANARYAM

kendini gelistirmek icin uygun gordugu yer fenerbahce mi yoksa ben mi yanlıs anladım
Aah. bak geliştirmek dediğin ilk 11 başlayacağı bir takımda oynamaktır. Şöyle örnek vereyim. Sen Premier Lige git 2 maça çıkıp neyin gelişecek? Süper Ligde 30+ maça çıkıp fizik anlamında her şeyde güçleneceksin. Çin Liginden buraya gelmek farklı bir seviye katar adama. Sırf Fener diye boşuna laf yerleştirmeye yetinme. Futbol bilmediğin buradan anlaşılıyor.

Adamın hedefi kulübü basamak kullanmak.
Futbol ile iç içe olmadığın buradan belli.

İzlediniz mi bilmiyorum fakat kendisi çok potansiyelli ve yetenekli bir stoper bu gün kötü bir maç çıkarması bunu değiştirmez
Potansiyelli yetenekli bir stoper bu kadar basit kart görüp takımın gidişatını bu kadar değiştiremez bence.

Fenerbahçe cidden sıktınız. Abi her yenildiğinizde hakem şike yaptı demeyin, ne kadar çok ağlıyorsunuz bee. Her sene aynı, transferlerinizi abartıyorsunuz sonra balon çıkınca hakemler suçlu oluyor. Bi kesin ağlamayı ya..

Aah. bak geliştirmek dediğin ilk 11 başlayacağı bir takımda oynamaktır. Şöyle örnek vereyim. Sen Premier Lige git 2 maça çıkıp neyin gelişecek? Süper Ligde 30+ maça çıkıp fizik anlamında her şeyde güçleneceksin. Çin Liginden buraya gelmek farklı bir seviye katar adama. Sırf Fener diye boşuna laf yerleştirmeye yetinme. Futbol bilmediğin buradan anlaşılıyor.

Adamın hedefi kulübü basamak kullanmak.
Futbol ile iç içe olmadığın buradan belli.

TAMAM ABİ

Geri