Unreal Engine 4 Aşırı kasma sorunu

Güç kaynaginizla ilgili bir sorun olabilirmi? Yeterli voltajı bilesenlere aktarabiliyormu?

Ve windows versiyonunuz nedir win 11 ise bundan dolayida olabilir.

Güç kaynaginizla ilgili bir sorun olabilirmi? Yeterli voltajı bilesenlere aktarabiliyormu?

Ve windows versiyonunuz nedir win 11 ise bundan dolayida olabilir.
Windows 11 de var 10 da ikisindede kasıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ne? İşlemci soğutucu ne?
Sıvı soğutma İntel 10900KF Corsair ama modelini tam hatırlamıyorum

Anakart ne? İşlemci soğutucu ne? Ek olarak program M2 SSD ye kurulu değil mi?
m2 SSD de 7 snyde falan açılıyor

Silip tekrar yüklemeyi denedinizmi?
Denemedim ama silersem ,yüklerken kanser olurum

Windows 11 de var 10 da ikisindede kasıyor

Sıvı soğutma İntel 10900KF Corsair ama modelini tam hatırlamıyorum
Voltaj aktarımı olması gerektiği gibimi güç kaynaginizla ilgili bir sorundan bahsetmissiniz.

Voltaj aktarımı olması gerektiği gibimi güç kaynaginizla ilgili bir sorundan bahsetmissiniz.
çoğu parçalarım Overclock edilmiş durumda anakart Z490

Aslında bir Cinebench+Furmark testi yapsa fena olmaz bence.
BAKİYİM

voltaj aktarımı derken Parçalarımın hepsi Overclocklu İşlemci Ekran Kartı RAM hepsi

Güç kaynağı durmadan gidiyor Bi ara kasada kaçak vardı Bozuluyor
Sorununuzun bundan kaynaklanma olasılığı olabilir
çoğu parçalarım Overclock edilmiş durumda anakart Z490

BAKİYİM

voltaj aktarımı derken Parçalarımın hepsi Overclocklu İşlemci Ekran Kartı RAM hepsi
Gerekli voltajı alabiliyorlarmi demek istiyorum başka kasmasi için bir neden bulamıyorum.

Parçaları teste sokun işlemci, Ram ekran kartı.
Prime 95, memtest ve furmak kullanın

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Sorununuzun bundan kaynaklanma olasılığı olabilir

Gerekli voltajı alabiliyorlarmi demek istiyorum başka kasmasi için bir neden bulamıyorum.

Parçaları teste sokun işlemci, Ram ekran kartı.
Prime 95, memtest ve furmak kullanın
Sonuçlar olması gerektiği gibi eğer gerekli voltajı alamasalar oyunları açamazlar tek minecraft için değil Zorlu oyunlarda rahatlıkla oynuyorum 100+ FPS Bannerlord Apex legends rahatlıkla açıyor sadece Unreal Engine 4 te Asus Rog PSU aldım şuan Taktım PSU danmış sorun ama cidden voltaj alamadığındanmı kalitesiz dandik bi marka olduğundanmı bilemiyorum 5Ghz Boşta 60 - 65 Yükte 77-85 kullanıyorum arada 90 oluyo o ayrı

Sonuçlar olması gerektiği gibi eğer gerekli voltajı alamasalar oyunları açamazlar tek minecraft için değil Zorlu oyunlarda rahatlıkla oynuyorum 100+ FPS Bannerlord Apex legends rahatlıkla açıyor sadece Unreal Engine 4 te Asus Rog PSU aldım şuan Taktım PSU danmış sorun ama cidden voltaj alamadığındanmı kalitesiz dandik bi marka olduğundanmı bilemiyorum 5Ghz Boşta 60 - 65 Yükte 77-85 kullanıyorum arada 90 oluyo o ayrı
başka birsey den olamazdı PSU besliyemiyor olabilir UE4'de iken yani garip önceki ürünun çıkış değerleri yetersiz olabilir yada arızası vardır ama şu an sorun yok değilmi degistikten sonra.

Geri