BEN BU KIZA NE DİYEYİM ?

PinsizAMD

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
profilime yazdım ama kalsın burdada
şimdi okulda bi kız var çok güzel ama ben tipsizim kız çok güzel sonra bu kekolara aşık oluyo red yiyo bana ağlıyor ben teklif edince beni reddediyor kafayı yicem 2 yıldır böyle kız 8. sınıftan beri tanışıyoz. Yarın gene konuşcaz okulda

Kızın karşısına Pp'deki gibi çıktıysan tabi reddedilirsin...

Kızın karşısına Pp'deki gibi çıktıysan tabi reddedilirsin...
1-toluya laf atma!
2-pp deki ben değilim
3-biraz emir gibi oldu k.b
4-gerçekten onu seviyom ama bad girl olmaya çalışıyor sonra gelip bana ağlıyo :( bende üzülüyom cidden

1-toluya laf atma!
2-pp deki ben değilim
3-biraz emir gibi oldu k.b
4-gerçekten onu seviyom ama bad girl olmaya çalışıyor sonra gelip bana ağlıyo :( bende üzülüyom cidden
O kızdan sana hayır gelmez. Bazı kız türleri vardır. O kekosevici türünden. Sevgili olsan da gözü hep kekolarda olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada tolu kim olm.

Kızla eğer bir şekilde çıkmayı başarsan bile bir keko bulduğu gibi seni aldatır. Gerçekler acıdır maalesef. Kendimden biliyorum badgirl seven bir erkek tarafından terk edilmiştim.
Bence başka kızlarla takılman senin ve psikolojin için daha iyi olur.

Kızla eğer bir şekilde çıkmayı başarsan bile bir keko bulduğu gibi seni aldatır. Gerçekler acıdır maalesef. Kendimden biliyorum badgirl seven bir erkek tarafından terk edilmiştim.
Seni bugün 4. Harley sanışım

anladım ama piskolejim yok gibi :( ahhh maeve üzümlü kekim sen en çok sevdiğim karakterler arasındasın :) iyi geceler

Geri