Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
arkadaşlar ben rdr2 mod menü hilesi yapacam offline mod için ben şimdi rdr 2 de hile açsam riot vangurad hep çalısıyo ya pc de valorant ban yeme durumum olurmu
300 saat CS, 15-20 saat Valo'su olan biri olarak kesinlikle Vanguard daha sağlam kimse aksini iddia edemez.Hiçbir şey olmaz vanguard çöp bir sistem. Kimse demesin vanguard en iyisi cs:go'da var olan tüm hileler valorantta da var ne yazık ki hemde daha fazlası..
Kanka hile piyasasını bilmiyorsun300 saat CS, 15-20 saat Valo'su olan biri olarak kesinlikle Vanguard daha sağlam kimse aksini iddia edemez.
yapmasına yaparsın ama max 2-3 maça ban yersin, csde aylarca ban yemeyen insanlar var.Kanka hile piyasasını bilmiyorsunÜcretsiz olarak color aimbot yapabiliyorsun bypassını bildikten sonra
En basitinden hiç hile kodlamayı bilmiyorsan bile intelin grafik programlarından ya da nvidianın grafik programlarından smokeları kaldırabiliyor adamları duvardan görebiliyorsun.
Kanka yok öyle bir şey legit oynayan bir sürü hileci var valorantta.yapmasına yaparsın ama max 2-3 maça ban yersin, csde aylarca ban yemeyen insanlar var.
ya nasıl yok kardeşim benim arkadaşım basit bir bug yaptı diye 3 ay ban yedi, bak hile değil sadece bug (normalde kutuların üzerine yeteneksiz çıkamıyorsun o bir şekilde çıkıyordu).Kanka yok öyle bir şey legit oynayan bir sürü hileci var valorantta.
Ben 2 aydır oynuyorum 1 kere geldi, onda da maç yarıda kesildi.Hiçbir şey olmaz vanguard çöp bir sistem. Kimse demesin vanguard en iyisi cs:go'da var olan tüm hileler valorantta da var ne yazık ki hemde daha fazlası..
Yaa spoofer diye bir şey var adam ban yese ne olacakya nasıl yok kardeşim benim arkadaşım basit bir bug yaptı diye 3 ay ban yedi, bak hile değil sadece bug (normalde kutuların üzerine yeteneksiz çıkamıyorsun o bir şekilde çıkıyordu).
yüksek elolarda olabilir ama onlar gerçekten pahalı hileler aylığı 80 dolar diye duymuştum. bedava kullandığın hile ile net banlanırsın.
Ya nasıl gelmiyor aga adamlar legit oynuyor legit.Ben 2 aydır oynuyorum 1 kere geldi, onda da maç yarıda kesildi.
1 yıllık oynayan arkadaşım var, ona hiç gelmedi diye biliyorum.
Gelmiyor, ban yemeyi geçtim gelmiyor.Yaa spoofer diye bir şey var adam ban yese ne olacakTekrar hesap kurup geliyor kullanmaya devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya nasıl gelmiyor aga adamlar legit oynuyor legit.
Geliyordur siz anlamıyorsunuz legit oynamak kadar kolay bir şey yokGelmiyor, ban yemeyi geçtim gelmiyor.
Sadece spike girmiyor bu arada.
Maks smurf geliyor. Bu arada legit tam olarak ne?Geliyordur siz anlamıyorsunuz legit oynamak kadar kolay bir şey yok