Black Friday özel bayram değil kiBilmem hani black friday olduğu zaman yapıyorlar ya o yüzden sordum
SanmamArkadaşlar 31 ekimde cadılar bayramı var. Biliyorum ülkemizde kutlanan bir bayram değil ama (itopya,gamegaraj,İncehesap,teknobiyotik) gibi siteler o güne özel bir sistem veya özel indirimler yaparlar mı?
Steam epic gibi platformlar yapar ama digerleri yapar mi bilmiyorum dedigim gibi itopya,gamegaraj gibi flnBizdede olur cadılar bayramında her ülkede indirim oluyordu diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aha bu videodan hatırlıyordum doğruymuşum
Yaparlarsa iyi olur f/p urunu bir sistem gelse muthis olur meselaSteam epic gibi platformlar yapar ama digerleri yapar mi bilmiyorum dedigim gibi itopya,gamegaraj gibi fln
Onlar yapmaz ben orayı görmemişim kusura bakmayınSteam epic gibi platformlar yapar ama digerleri yapar mi bilmiyorum dedigim gibi itopya,gamegaraj gibi fln
Tamam sağolun steam ve epic gamesin yapmasi bile benim için velinimetOnlar yapmaz ben orayı görmemişim kusura bakmayın
Bu ayin sistemleri her ayin basinda mi geliyor itopyada ? Ona göre takip edicem deSistem olmaz itopya nın stokları ay sonu gelir en erken diğer sitelerde aynı ve yüksek kurdan stok yapacaklar yani Kasım ayı içinde olabilir.
İlk veya ikinci hafta sonu. İtopya Kasım ayını büyük ihtimal modart pc ile yapacak 3060 lı.Tamam sağolun steam ve epic gamesin yapmasi bile benim için velinimet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ayin sistemi her ayin basinda mi geliyor itopyada ? Ona göre takip edicem de