Logitech Z313 Alınır mı ?

Kemal Salih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270

ürün bu . güçlü bass olsun bide sesi bass ın altında kalmasın yeter. logitech de iyi bir marka bu uygun geldi ama iyi midir? başka önerileriniz varmıdır ? bütçe 770 e kadar çıkabilir şimdiden teşekkürler

ürün bu . güçlü bass olsun bide sesi bass ın altında kalmasın yeter. logitech de iyi bir marka bu uygun geldi ama iyi midir? başka önerileriniz varmıdır ? bütçe 770 e kadar çıkabilir şimdiden teşekkürler
Marka iyidir ancak ben sana bunu öneririm. Piyasaya bak belki daha ucuza bulunur.

Kaç cm bilmiyorum ama z313 25w rms, z333 40w rms. Yani daha güçlü. Kesinlikle aradaki farka değer bir güç farkı var aralarında.
biraz araştırayım bakalım daha uygun varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç cm bilmiyorum ama z313 25w rms, z333 40w rms. Yani daha güçlü. Kesinlikle aradaki farka değer bir güç farkı var aralarında.
daha uygununu bulamadım. biraz bütçe arttırıp bunu almak mantıklı olabilir. ama verdiği bass ve sesten emin olmak istiyorum. kuzenime alacağız çünkü yüksek sesli ve bass ı tatmin edici olmasını istiyor sonuçta 800 tl para veriyoruz. 40w rms değeri tatmin eder mi? ?

ikinci el olarak bu ürün alınabilirmi ?

Son düzenleme:

daha uygununu bulamadım. biraz bütçe arttırıp bunu almak mantıklı olabilir. ama verdiği bass ve sesten emin olmak istiyorum. kuzenime alacağız çünkü yüksek sesli ve bass ı tatmin edici olmasını istiyor sonuçta 800 TL para veriyoruz. 40w rms değeri tatmin eder mi? ?
Bu paraya alınabilecek hem uzun ömür olarak hem de performans olarak iyi bir alet. Bende de z506 var, 8-9 senedir kullanıyorum, z333 ile aynı güçte ve bassları tatmin edici.

Bu paraya alınabilecek hem uzun ömür olarak hem de performans olarak iyi bir alet. Bende de z506 var, 8-9 senedir kullanıyorum, z333 ile aynı güçte ve bassları tatmin edici.
z506 yı mı düşüneyim z333 mü hangisi mantıklı olur

z213 ben kullanıyorum. yıllar önce Subwoofer ı patlatmıştım yaptırmıştım halen daha kullanıyorum ama ilk halinden eser yok tabi bass konusunda :D

daha uygununu bulamadım. biraz bütçe arttırıp bunu almak mantıklı olabilir. ama verdiği bass ve sesten emin olmak istiyorum. kuzenime alacağız çünkü yüksek sesli ve bass ı tatmin edici olmasını istiyor sonuçta 800 TL para veriyoruz. 40w rms değeri tatmin eder mi? ?

ikinci el olarak bu ürün alınabilirmi ?
Uzun ömür istiyorsan Z506 al geç ama daha fazla ses gücü istiyorsan farklı markalara bakabilirsin ben Philips'in 80W çıkış gücü olan 5+1'ini 165 TL'ye aldım ikinci elden.

Uzun ömür istiyorsan Z506 al geç ama daha fazla ses gücü istiyorsan farklı markalara bakabilirsin ben Philips'in 80W çıkış gücü olan 5+1'ini 165 TL'ye aldım ikinci elden.
0 yada ikinci el, ikinci el olursa bursada olan bi sistem önerebilir misiniz? ?

wow bu fiyatlara 2.elden panasonic marka müzik seti falan bulunabilir 5+1

0 yada ikinci el, ikinci el olursa bursada olan bi sistem önerebilir misiniz? ?
Masa tipi mi olacak yoksa oda tipi mi ?
Oda :
1635359490501.png

Masa:
1635359525761.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,317
Üyeler
187,486