Kemal Salih
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
- Konu Sahibi Konu Sahibi
masa tipi
masa tipi
masa tipi
850 tl bütçeyi çok aşıyor ama ne yazıkki.Bilgisayar Hoparlör ve Ses Sistemi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Hoparlör ve Ses Sistemi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Pazarlık ?850 TL bütçeyi çok aşıyor ama ne yazıkki.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...d-2-kaset-calarli-ses-sistemi-936322833/detay buyrun hocam tabi sizin tadirinize kalmış bunların ses kaliteleri çok güzeldir ama eskilergüzel bulabilirsen link atarmısın
bütçe 770 tl o kadar indirirmi sencePazarlık ?
o kadar eski olmasın birde teyp li tarz pek istemiyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...d-2-kaset-calarli-ses-sistemi-936322833/detay buyrun hocam tabi sizin tadirinize kalmış bunların ses kaliteleri çok güzeldir ama eskiler
770tl bütçede baya iyi sistemler var hocambütçe 770 TL o kadar indirirmi sence
neden teypli istemiyorsunuz hocam daha kaliteli olurbütçe 770 TL o kadar indirirmi sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o kadar eski olmasın birde teyp li tarz pek istemiyorum.
valla ben aradım biraz ama çok tatmin edici güzel bişey bulamadım o yüzden yazdım foruma.770tl bütçede baya iyi sistemler var hocam
oda biraz küçük çok fazla yer kaplasın istemiyırum.neden teypli istemiyorsunuz hocam daha kaliteli olur
Uğraşırsan yapar hocam niye yapmasınbütçe 770 TL o kadar indirirmi sence
o kadar eski olmasın birde teyp li tarz pek istemiyorum.
yer kaplamıyorlar hocam çok bende kullanıyorum bunlar direk fişe takılıyorvalla ben aradım biraz ama çok tatmin edici güzel bişey bulamadım o yüzden yazdım foruma.
oda biraz küçük çok fazla yer kaplasın istemiyırum.
attığınız üründe subwoofer varmı acaba ?yer kaplamıyorlar hocam çok bende kullanıyorum bunlar direk fişe takılıyor
bi mesaj atayım sahibine deneyim şansımı ?Uğraşırsan yapar hocam niye yapmasın
2 tane var hocamattığınız üründe subwoofer varmı acaba ?
bi mesaj atayım sahibine deneyim şansımı ?
rms değerleri ve cm leri nelerdir acaba ?2 tane var hocam