Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 1)

Eline sağlık.
Ben hayatım boyunca hiç anime izlemedim fakat izlemek istiyorum bunlar izlenir mi?

A-abi liste biraz dark olmamış mı?
Ellerine sağlık
sonunda ajin öneren biri :peepokalp:

golden time çok güzel bi anime öneririm duygusal bi anime biraz

Erased incelermisiniz hocam
Hocam geç gördüm kusura bakma. Anime inceleme yapmayı düşünmüyorum belki ileride yapabilirim. Fakat izlemediysen şiddetle öneriyorum. Zamanda yolculuk temalı müthiş bir anime.

Naruto da güzeldir ara bölümleri geçerseniz

Naruto da güzeldir ara bölümleri geçerseniz
İzlemediğim için listeme almadım. Uzun animeler beni bayıyor. Uzun anime izleyebilen biri değilim. 102 bölüm Rurouni Kenshin izlerken sonlara doğru bit artık bit demeye başlamıştım. Halbuki Rurouni Kenshin başyapıttır.

Vaktim olduğunda ve unutmazsam kesinlikle izleyeceğimden emin olabilirsin. Ellerine sağlık, kaydettim.

Güzel animeler var ama içlerinde gereksizler de var -bence gereksiz- danganronpa-gantz-cowboy bebop-btoom-hellsing bunlar gereksiz övülen seriler bence çok da güzel değiller, ortalama seriler, kalanlar içerisinde çok güzel animeler var Death Note- Steins Gate - GTO- Ourn Host Club gibi. Ama asıl merak ettiğim hiçbirine 100 puan vermemen, nasıl bir animeye 100 puan verirsin merak ediyorum. Yukarıda ki animelerden 100 puanı hak edecek en az 5 tane var. Bir de OPM 90 puan mı cidden mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,535
Üyeler
173,988
Son üye
Reveng
Geri