akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
R7 200 series ne? 3.7GB VRAM i var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@FPU/CACHE
basit bi soru ama bulamadım
AMD'nin yaptığı garipliklerden biri de bu driverları böyle Series şeklinde yazıyor R7 200 serisinden bir kart bu ama hangi modeli olduğu belli değil R7 240 olabilir.Alıntıyı görüntüle
@FPU/CACHE
R7 240 büyük ihtimalle ama R7 2XX serisinden her model olabilir kartın kendisinin üzerindeki etiketlere bakmak lazımAlıntıyı görüntüle
@FPU/CACHE
peki bu kart+i5 4460 Assetto corsa kaldırırmı en low ayarda 1080P de?AMD'nin yaptığı garipliklerden biri de bu driverları böyle Series şeklinde yazıyor R7 200 serisinden bir kart bu ama hangi modeli olduğu belli değil R7 240 olabilir.
Bunu kesin anlamanın yolu kasanın kapağını açıp kartın arkasına bakmaktır.
R7 240 ise 1080p de 30 üstü verir diye düşünüyorumpeki bu kart+i5 4460 Assetto corsa kaldırırmı en low ayarda 1080P de
İlla oynatır belki 1080P olmaz 720P olurpeki bu kart+i5 4460 Assetto corsa kaldırırmı en low ayarda 1080P de?
r7 240 4 gb muhtemelen, 2 gb versiyonunda vrami dolduramıyorsun bile. Çünkü vramin 3 de 1 i doldu mu performans düşüşü başlıyor.AMD'nin yaptığı garipliklerden biri de bu driverları böyle Series şeklinde yazıyor R7 200 serisinden bir kart bu ama hangi modeli olduğu belli değil R7 240 olabilir.
Bunu kesin anlamanın yolu kasanın kapağını açıp kartın arkasına bakmaktır.
ndnr7 240 4 gb muhtemelen, 2 gb versiyonunda vrami dolduramıyorsun bile. Çünkü vramin 3 de 1 i doldu mu performans düşüşü başlıyor.
AMD'nin yüz karalarından birisi desem yeridir, 5 yıl çilesini çektim bunu almanızı şahsen önermiyorum. Smoke efektleri görünce nazlanan bir kart kendisi. Tabii ki tüm kartlar smoke efektlerinde performans düşüşü yaşıyor da bu kart ayrı bir düşüş yaşıyor.
bende yok zaten arkadaşımın pc sinde takılı assetto oynayacaz birlikte kaldırırmı bilemedim sadece kartın kötü olduğunu biliyorum yoksaAMD'nin yüz karalarından birisi desem yeridir, 5 yıl çilesini çektim bunu almanızı şahsen önermiyorum. Smoke efektleri görünce nazlanan bir kart kendisi. Tabii ki tüm kartlar smoke efektlerinde performans düşüşü yaşıyor da bu kart ayrı bir düşüş yaşıyor.