Ekran kartı fan hızı

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba elimde gigabayte GTX 1660 süper ekran kartım var 2 aydır kullanıyorum bu güne kadar sorun yoktu fakat Windows 2004 guncellemesinden sonra mavi ekran almam sonucunda bilgisayara temiz format attım GTA5 indirdim bu gün de GTA 5 e girdiğim zaman yaklaşık 1 dakika sonra fanlar son hızda çalışmaya başlıyor ekran kartı sıcaklığım 45 dereceyi geçmiyor ama oyunu kapatsam da fanlar yavaşlamıyor yardım lütfen.

Arkadaşlar merhaba elimde gigabayte GTX 1660 süper ekran kartım var 2 aydır kullanıyorum bu güne kadar sorun yoktu fakat Windows 2004 guncellemesinden sonra mavi ekran almam sonucunda bilgisayara temiz format attım GTA5 indirdim bu gün de GTA 5 e girdiğim zaman yaklaşık 1 dakika sonra fanlar son hızda çalışmaya başlıyor ekran kartı sıcaklığım 45 dereceyi geçmiyor ama oyunu kapatsam da fanlar yavaşlamıyor yardım lütfen.
MSI afterburner programi ile fan hızları ile oynayabilirsiniz

Galiba fan ayarların değişmiş onları düzeltmen lazım kişisel tercihim otamatiğe al fan ayarlarını

Arkadaşın dediğigi gibi msı afterburner vs gibi programlar üstünden yapabilirsin çözümünü bulamazsan nvdia destek mesajı yolla belki başka çaresi vardır

Nasıl yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum program müdahale etmiyor full hızda çalışıyor sürekli
Valla dostum program müdahale edemiyorsa pek bir bilgim yok

Geri