ya sıkıntı değil bendde bütün dlc ler var nerden baksan ama sıkıntı olmuyor herkes duisburgda olursa sıkıntı yokAga DLC yok bende ya banlı 5/6 tane Steam hesabı var Truckers MP den daha dün aldım bir daha yeni hesap hatta standart yollardan gidelim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka ikimizde de DLC yoktu
benim dlclerim varAga DLC yok bende ya banlı 5/6 tane Steam hesabı var Truckers MP den daha dün aldım bir daha yeni hesap hatta standart yollardan gidelim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka ikimizde de DLC yoktu
ben valla 12 den sonra oynarım tahmini bir fikrim yok bence discord gurubu kurmalıyızNe zaman oynarız ona göre ben bir yarım saat ders çalışacağım @joker♤
Ben bu hafta ve diğer hafta sınavlar sebebiyle yoğunum online gelmemem ama singleplayer takılırım. 14 Kasımda girebilirim ben.Ne zaman oynarız ona göre ben bir yarım saat ders çalışacağım @joker♤
Pc yok ;(Merhaba arkadaşlar 8kişilik ekip lazım şuan benle birlikte @Windows 10 Aşığıyım @rookie27 var . Eğer katılmak istiyorsanız steam den ekleyebilirsiniz steam nick: mertt58
Tamamdır kolay gelsinşuan işteyim 6 gibi
Kanka müsait olursam gelirim, yazarsınız girerkenATS ben de yok kanka ama ETS var oynarız zaten ben tamamım
@Alper Arıkan @Denizgezen @M-Q^GÖKTÜRK gelir mısınız beyler?