Lanelzy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
Böyle bir bilgisayar buldum ve fiyatı uygun geldi genellikle gta 5 online ets2 valorant felan oynayacağım sizce alınır mı??
işlemci pek iyi değil fiyatı biraz daha artırarak güzel bir 2 el kasa bulunabilirBöyle bir bilgisayar buldum ve fiyatı uygun geldi genellikle gta 5 online ets2 valorant felan oynayacağım sizce alınır mı??
Pahalı bence içindeki donanıma göre.Böyle bir bilgisayar buldum ve fiyatı uygun geldi genellikle gta 5 online ets2 valorant felan oynayacağım sizce alınır mı??
Ne kadar mesela veişlemci pek iyi değil fiyatı biraz daha artırarak güzel bir 2 el kasa bulunabilir
Öneeide bulunabilirmisin çanakkale içindePahalı bence içindeki donanıma göre.
Öneeide bulunabilirmisin çanakkale içindeİşi bilen birine benziyor satan arkadaş.
Ucuz yollu eski parçaları toplamış, performansı da idare eder bir sistem.
Ama bu fiyata fazla. Aliexpresste en son 20 dolardı bu işlemci.
Öneeide bulunabilirmisin çanakkale içindeGT 730 ekran kartlı sistemi ''tam bir oyun canavarı'' diye satıyor.
Öneeide bulunabilirmisin çanakkale içindegta 5 i 30fps low oynarsın daha iyi bir kasa bul hem pahalı hem performanssız
ETS2'de artık seçici bir oyun oldu özellikle ışıklandırma sistemi güncellemesinden sonra, bu ekran kartı ile ETS2 720p düşük ayarlarda 60 FPS verir herhalde.Böyle bir bilgisayar buldum ve fiyatı uygun geldi genellikle gta 5 online ets2 valorant felan oynayacağım sizce alınır mı??