Instagram Instagram hesabıma giremiyorum

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
Şifre ve kullanıcı adımı girdikten sonra ekteki uyarı geliyor ve gmail hesabıma kod gönderiyor sorun surda ben daha önce sonu 1 ile biten bir gmail hesabı kullanmadım hesabımı nasıl kurtaracağım çalınmış olabilir mi sizce ?
@Evil Belief , @FERRUM

Ekler

• Screenshot_2021-11-02-16-26-58-530_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-11-02-16-26-58-530_com.instagram.android.jpg
    148.7 KB · Hit: 136
Şifre ve kullanıcı adımı girdikten sonra ekteki uyarı geliyor ve gmail hesabıma kod gönderiyor sorun surda ben daha önce sonu 1 ile biten bir gmail hesabı kullanmadım hesabımı nasıl kurtaracağım çalınmış olabilir mi sizce ?
@Evil Belief , @FERRUM
telefon numaran ekli imidi

@Evil Belief , @FERRUM
Eminseniz? Büyük bir ihtimal evet...

Kullanıcı adı değil de doğrudan kendi hatırladığın mail adresin veya telefon numaranla giriş yapmaya çalışınca ne diyor?

Bilemeyiz. Karşıdaki adam nerdesin bilsin fake olduğunu.
Kimin caldigina nerden ulaşabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcı adı değil de doğrudan kendi hatırladığın mail adresin veya telefon numaranla giriş yapmaya çalışınca ne diyor?
Hatırladığım e-posta ile girince , girdiğin şifre yanlış lütfen tekrar dene yazıyor ama şifreden eminim bir yere yazmıştım çünkü

Bilemeyiz. Karşıdaki adam nerdesin bilsin fake olduğunu.
Bu fake hesabı 1 senedir kullanıyorum ilk açtığımda web postegroya girmiştim her girişimde şifre degistirtti Instagram 1 aydır falan web postegro kullanmıyorum ondan olabilir mi geri alma yolu yok mu

Kimin caldigina nerden ulaşabilirim

Hatırladığım e-posta ile girince , girdiğin şifre yanlış lütfen tekrar dene yazıyor ama şifreden eminim bir yere yazmıştım çünkü
Çalınıp mail adresi değiştirilmiş muhtemelen, telefon numarası eklemiş olsaydınız belki SMS'le çift aşama doğrulamayla falan giriş yapılıp geri alınabilirdi

Çalınıp mail adresi değiştirilmiş muhtemelen, telefon numarası eklemiş olsaydınız belki SMS'le çift aşama doğrulamayla falan giriş yapılıp geri alınabilirdi
Hesabi nasıl kökten kapatabilirim bilginiz var mı

Geri