İkisinden birini almayı planlıyorum bütçemden dolayı.Sizce hangisini almalıyım?Benim için önemli olan özelikler:7.1 olması ,hemen bozulmaması ve rahat olması 710 daha rahat deniliyor ne düşünüyorsunuz yorumlarınız bekliyorum.
malesef bütçemi aşıyor.paran varsa bunu al
James Donkey 720 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
710-711 kalitesiz
Neden?paran varsa bunu al
James Donkey 720 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
710-711 kalitesiz
malesef bütçemi aşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Hayır712 bütçene uygun mu?
710 daha çok beğeniliyor.İkisinden birini almayı planlıyorum bütçemden dolayı.Sizce hangisini almalıyım?Benim için önemli olan özelikler:7.1 olması ,hemen bozulmaması ve rahat olması 710 daha rahat deniliyor ne düşünüyorsunuz yorumlarınız bekliyorum.
Şu anda fiyatı 169 tl ama 8-11 kasım arasında efsane kasımda indirme girecek büyük ihtimalle 130-140 'a düşer herhalde710 daha çok beğeniliyor.
Şahsen kullanmadım, ama genel kullanıcı yorumlarına göre 710 daha iyi.
Ne kadara alacaksın?
Gaming Gecesinde de bu fiyatlara düşüyor.Şu anda fiyatı 169 TL ama 8-11 kasım arasında efsane kasımda indirme girecek büyük ihtimalle 130-140 'a düşer herhalde
Yerine bunu öneririm https://www.akakce.com/kulaklik/en-...lu-rgb-oyuncu-kulakligi-fiyati,929486035.htmlİkisinden birini almayı planlıyorum bütçemden dolayı.Sizce hangisini almalıyım?Benim için önemli olan özelikler:7.1 olması ,hemen bozulmaması ve rahat olması 710 daha rahat deniliyor ne düşünüyorsunuz yorumlarınız bekliyorum.
Fakat 7.1 desteği yok ve aux girişli aux girşili kulaklık kullanmıştım daha önceden hemen bozulmuştu.
7.1 her şey değil h2016d nin ses kalitesi çok daha iyiFakat 7.1 desteği yok ve aux girişli aux girşili kulaklık kullanmıştım daha önceden hemen bozulmuştu.