Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

wraithsoul

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba dostlar lise 2 ye giden normal bir öğrenciyim. Okuluma 1.5 yıldır kayıtlıyım ilk 9.sınıfta okuluma geldiğimde o kıza zaten aşık olmuştum ordan o ok vurdu beni. Bu sene diğer sınıfa gitti sınıflar ayrıldı deneme sınavı ile. Kız benle daha samimi olmaya başladı daha iyi arkadaşız artık fakat yaklaşık 2 haftadır vs. kıza nedense içimde böyle anlatılamaz bir his var kafa yapımız çok aynı değil fakat kıza açılmak istiyorum. Nasıl anlatmaya başlasam bilemiyorum direk dalsam sevdiğimi söylesem kız beni reddeder okulda alay konusu olurum içime kapanırım psikolojim bozulur diyede korkuyorum nasıl açılabilirim kıza biraz örnek verirseniz benim içim çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler. :)

red yersen neden alay konusu olasın ki ayrıca sana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyor musun

red yersen neden alay konusu olasın ki ayrıca sana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyor musun
hissediyor çünkü geçen seneye göre baya bi samimiyetimiz var alay konusu diğer kişilere aradan yayılır vs.

hocam gidin açılın red yersenizde en kötü 1 2 hafta alay geçerler biteer

alay konusu olacağını zannetmiyorum aranızda samimiyet flörtleşme mi yoksa kanka gibi mi
kanka
İlk sevgilisi var mı bi bak, sonra benim gibi çıkışa çağırmasınlar
Sevgilisi yok herhalde çünkü konuştuğu biri yok gözlemlediğim kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gidin açılın red yersenizde en kötü 1 2 hafta alay geçerler biteer
Özel okulun bitmez alay süresi D:

en kötü red yiceksin ben seni arkadaş olarak seviyorum falan dicek alay konusu olmaz olursa maks 1-2 hafta

Özel okulun bitmez alay süresi D:
aynı olay koleje giden arkadaşıma oldu kızdan red yedi alay konusu bile olamamış ama şimd sizin partnerizni bilemem herkese söyler o zaman alay konusu olursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,105
Üyeler
174,982
Son üye
yemlik42
Geri