Korona temaslısı okula gitmek

Shimaida

80+
Reaksiyon skoru
223
Korona temaslısıyım okula gitmeyeceğim ancak devamsızlığıma işlenmesini sıkıntı ediyorum, işlenir mi? Sildirebilir miyim bu devamsızlığı? Raporlu olarak geçecek sanırım ama okul başladıktan 2 hafta sonra 9 gün rapor almam gerekmişti çok hastaydım, bunlar çoğalırsa devamsızlıktan kalırım falan. lise btw.

Korona temaslısıyım okula gitmeyeceğim ancak devamsızlığıma işlenmesini sıkıntı ediyorum, işlenir mi? Sildirebilir miyim bu devamsızlığı? Raporlu olarak geçecek sanırım ama okul başladıktan 2 hafta sonra 9 gün rapor almam gerekmişti çok hastaydım, bunlar çoğalırsa devamsızlıktan kalırım falan. lise btw.
Korona/temaslı olduğun resmî kayıtlarda varsa ve okulun bundan haberi varsa devamsızlık sayılmıyor diye biliyorum

dilekçe vermeniz gerekiyor

Okul hes kodundan riskli olup olmadigini gorebiliyor riskli olunca okula gidemezsin o yuzden devamsizliga islemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,445
Üyeler
197,469
Son üye
Sezaruss
Geri