Denemede netlerim çok düşük

Berke19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)

3000 nmi? Piyasada kitap kalmaz bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)
Yanlış yaptığın konuya yönelik Konu çalış . Emin ol tekrar yapmayacaksin

Çok soru çözmek değil, verimli çözmek önemli.

Ben ogrencilik hayatimda toplam 1k soru cozmemisimdir haftada 1k cozup nasil 360 ustu alamion
Harbiden ulan bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş bravo kandes güzel dedin.

ben sınavlar dahil 1k çözmüşümdür galiba anadolu lisesindeyim lgs'ye hiç çalışmadan 355 almıştım okulda deneme falanda olmadım zaten konu eksiklerim var şu sıra olsam bi 300 falan alırım muhtemel kendimi bildiğim için tahmin etmem çok kolay oluyor alabileceğim notları bence biraz dinlen sürekli ders sürekli ders kendini yorduğun için performansın düşüyordur bi hafta 1000 soru çözüyorsan öbür hafta 500 çöz haftasonu hiç çözme vb. gibi kendinizi bu kadar yıpratmayın ders için.

Sen o 2000 soruyu yetiştirecem diye soruları verimli çözmüyo olabilir misin? Haftada istersen 500 soru çöz ama adam akıllı verimli bir şekilde çöz.

Usta iş soru çözmekte değil
Konuyu anlamakta

Work smarter not harder

Geri