Neler Yeni

Denemede netlerim çok düşük

Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)
şuan 5. denemde 360 isen 1. dönemin sonuna dogru 400 e girersin bende geçen sene 8.dim günlük 150 çözüyordum paragraf kitabı çöz ve sayısallara agırlık ver 360 güzel puan 5. denemeye göre ben ilk denemlerde 250 puan alıyordum.D sonlara dogru lgsede 398 aldım sen daha iyisini yaparsın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sen yapamıyorsan biz ne yapıcaz

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)
bu kadar kasma bence

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Soruların nitelikli mi?
AnlamadIğın yerlere dönüyor musun?

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
Soruların nitelikli mi?
AnlamadIğın yerlere dönüyor musun?
Yanlış yaptığım tüm sorulara tekrar bakıyorum ve çözdüğüm sorularda genelde üst düzey orada yanlış çıkmazken denemede çok fazla yanlış yapıyorum.(Sayısalcı olmama rağmen sözelden en fazla 4-5 yanlış yapıyorum denemede ama sayısala gelince batıyorum.)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Okul denemelerindeki sorular ile senin çözdüğün soru tipleri arasında çok fark var.
Yanlış yaptığım tüm sorulara tekrar bakıyorum ve çözdüğüm sorularda genelde üst düzey orada yanlış çıkmazken denemede çok fazla yanlış yapıyorum.(Sayısalcı olmama rağmen sözelden en fazla 4-5 yanlış yapıyorum denemede ama sayısala gelince batıyorum.)

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
ne kadar soru çözdüğün o kadar önemli değil yeni nesil ve zorlayan sorular çözmeye çalış benim önerim okyanus master vve arı yayınlarının var serisi onun dışında fen için palme al düzenli konu tekrarı var ve yapabiliyorsan günlük 200 soru üzerine çıkmaya çalış ben böyle hazırlandım 0.66 ya girdim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Haftalık 1000 soru günlük 150 soru diye kabul edelim(bazı arkadaşlar 1000 yazısını görünce şoke olmuş. Keşke günlük soru sayını verseydin. İşte önemli olan üslup.) Soru takıntın olmasın. Önce konuyu anlamak için normal testler çöz ardından da yeni nesil sorular çöz. (Süper zeka, süper 8 ve okyanus kullanmıştım ben.) Verimli çalışmaya bak, soru sayısına değil. Ve kitap okumayı ders olarak görme sevdiğin türde kitaplar oku.
(Lgs'de 473 puan çekmiştim.)

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
ne kadar soru çözdüğün o kadar önemli değil yeni nesil ve zorlayan sorular çözmeye çalış benim önerim okyanus master vve arı yayınlarının var serisi onun dışında fen için palme al düzenli konu tekrarı var ve yapabiliyorsan günlük 200 soru üzerine çıkmaya çalış ben böyle hazırlandım 0.66 ya girdim.
Master var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haftalık 1000 soru günlük 150 soru diye kabul edelim(bazı arkadaşlar 1000 yazısını görünce şoke olmuş. Keşke günlük soru sayını verseydin. İşte önemli olan üslup.) Soru takıntın olmasın. Önce konuyu anlamak için normal testler çöz ardından da yeni nesil sorular çöz. (Süper zeka, süper 8 ve okyanus kullanmıştım ben.) Verimli çalışmaya bak, soru sayısına değil. Ve kitap okumayı ders olarak görme sevdiğin türde kitaplar oku.
(Lgs'de 473 puan çekmiştim.)
Okyanus master var süper 8i 2.döneme saklıyorum 2. dönem alacağım.

Top Bottom